Celebs

Deze celebrities waren te zien in een Disney film

Er is niets heerlijker dan even lekker wegdromen bij de Disney Channel original movies. De films geven een ultiem feel good gevoel. Maar wist je al dat heel veel grote sterren begonnen zijn bij Disney? Zo waren Katherine Heigl, Justin Timberlake en Bryan Cranston onder andere voor hun grote doorbraak al te bewonderen in een Disney Channel original movie. Benieuwd wie er nog meer groot is geworden met Mickey Mouse? Lees dan snel verder…

1. Justin Timberlake
Naast zingen doet Justin Timberlake ook een poging tot acteren. Zo kennen we hem uit Bad Teacher en The Social Network. Maar voordat Justin op het witte doek te bewonderen was had hij een rol in de Disney film Model Behavior. Deze film gaat over een normaal meisje dat voor een model aangezien wordt.

2. Kaley Cuoco 
Voordat Kaley bekend werd met haar rol als Penny in The Big Bang Theory, en de meest verdiende televisiester werd, was ze in 2000 al te bewonderen als Elisa Bowers is de film Alley Cats Strike.

3. Katherine Heigl 
De Grey’s Anatomy ster speelde in een van de eerste Disney films. In de film Wish Upon A Star speelt ze Alexia, een jong meisje dat van lichaam ruilt met haar zus. Deze film was de eerste grote film van Katherine.

4. Kristen Stewart 
We kennen Kristen Stewart nu van haar rollen in Twilight en het grote schandaal met regisseur Rupert. Voor dit alles was Kristen te zien in een paar Disney films zoals The Thirteenth Year en Girls in Fountain Line.

5. Bryan Cranston 
Mister Breaking Bad was voor de meest succesvolle serie ooit te bewonderen in de film Twas The Night. Als je je ooit hebt afgevraagd hoe een gesprek tussen Walter White en de kerstman eruitziet is dit de film voor jou!

6. America Ferrera 
America is nu bekend door haar hilarische rol als de awkward Betty in Ugly Betty en haar rol in de film Sisterhood of the Traveling Pants. Voordat ze deze rollen aangeboden kreeg was America te zien als cheerleader in de film Gotta Kick It Up.

7. Mischa Barton 
Nu kennen we Mischa Barton uit de populaire serie The O.C, maar Mischa begon haar carrière als Disneyster in de film Ring of Endless Light.

8. Jared Padalecki
Niet alleen Mischa had een rol in deze film, ook hottie Jared Padalecki had een rol in de film. Jared kennen we beter van zijn rol in Girlmore Girls en Supernatural.

Meer van Disney zien? Check dan dit hilarische artikel over hotdogs die eruitzien als Disney prinsessen.

Welke Disney Channel original movies heb jij gezien?

Bron, bron