Lifestyle

5 hilarische en genante blunders die je herkent #2

Iedereen maakt weleens domme, onhandige en klungelige blunders. Voor de neus van je crush over een bananenschil uitglijden bijvoorbeeld. Of rondlopen in een witte broek als je nét je maandelijkse periode hebt gekregen… Op het moment kun je wel door de grond zakken, maar achteraf kun je er wel om lachen. Gelukkig ben je niet alleen! Girlscene zet jullie blunders op een rijtje.

"Ik liep op straat met mijn toenmalige vriend. Bij een kruispunt moesten we allebei een andere richting op. Ik wilde hem zoenen, maar hij keek me heel raar aan en ik trok mezelf terug. Bleek dat ik een beestje op mijn wang had. Ik raakte meteen in paniek en zo vergat ik hem later nog een afscheidszoen te geven. Gênant…"

"Ik was onderweg naar de kantine op school. Ik was aan het dagdromen en zag de banaan die op de grond lag niet… Natuurlijk gleed ik uit over de banaan, midden in de kantine. Iedereen lachte me uit. Nu, een jaar later, kan ik er eigenlijk zelf wel om lachen."

"Het was de laatste schooldag en iedereen kreeg zijn rapport. Bij ons word je één voor één naar voren geroepen door de leraar. Toen mijn naam werd geroepen, liep ik naar voren en ging zitten. Maar wat ik niet doorhad was dat de stoel een meter verder stond. Ik viel dus voor de ogen van al mijn klasgenootjes op de grond. Drie weken later deed mijn staartbeen nog steeds pijn…"

"Twee jaar geleden was ik samen met mijn moeder in de Rituals winkel in Amsterdam. Ik mocht als cadeautje een fles douche foam uitzoeken. Ik pakte zomaar een fles uit de schappen om hem te ruiken. Ik was even vergeten dat je in de Rituals eerst de fles moet doordrukken en ik drukte daarom iets harder. Het schuim vloog alle kanten op, het plafond, de vloer en op de medewerkster achter mij… Ik schaamde mij kapot en de medewerkster keek heel boos mijn kant op. Bleek er een kraantje te zijn met een tester… oeps!"


"Vanaf mijn achtste jaar zit ik al op schaatsen. Als het seizoen bijna afgelopen is, hebben we een grote schaatsshow. De zaal was erg groot en zat vol met publiek. Natuurlijk was ik super zenuwachtig! De generale repetitie verliep goed en ik had er zin in. We deden onze showpakjes vijf minuten voor het optreden aan. Eindelijk mochten we het ijs op! En nu komt het: ik had dus mijn ijsbeschermers nog om. Deze zorgen ervoor dat je niet kunt schaatsen op het ijs."

Heb jij ook onhandige, domme, grappige blunders die je met Girlscene wil delen? Stuur jouw blunder(s) dan in naar danique@girlscene.nl o.v.v. 'blunders'. Wie weet zie je jouw blunder(s) wel terug in een artikel!

Bedankt Julia, Juliëtte en Linda

Must reads 👀