Lifestyle

De ultieme workout playlist

Ga jij tijdens je workout helemaal los op Beyoncé of squad je liever mee op de beat van Little Mix? Een goede playlist is een belangrijk onderdeel van je workout. Een goede song kan ervoor zorgen dat je het beste in jezelf naar boven haalt en je billen lekker laat branden. Speciaal voor jou zet Girlscene onze favoriete workout songs onder elkaar. Zweten is gegarandeerd!

Er is geen twijfel over mogelijk, muziek is één van de belangrijkste onderdelen tijdens een goede workout. Een powersong kan ervoor zorgen dat je die laatste tien squads makkelijk doorstaat. Daarnaast zorgt een goede workout playlist ervoor dat je zin krijgt om jezelf in het zweet te werken en helemaal los te gaan op de beat. Een verkeerd liedje kan er juist voor zorgen dat je tempo verliest en minder hard je best gaat doen.

Niets is dus zo belangrijk voor een sweaty workout dan de ideale powersong. Deze liedjes helpen je met gemak door je routine heen. Girlscene heeft haar favoriete nieuwe powersongs onder elkaar gezet. Voeg daarom snel deze liedjes aan je workout playlist toe en wij garanderen dat je volgende workout omvliegt! Zoek je nog een workout voor bij deze playlist? Neem dan even een kijkje in dit artikel. 


 

Wat is jouw favoriete powersong?

Must reads 👀