News

Deze vrouw eet bizar veel sponzen per dag

Ze is slecht 23 jaar oud en heeft een heel ongezonde verslaving… Haar naam is Emma Thompson en ze woont in Groot-Brittanië. Haar slechte gewoonte? Dat is dat ze sponzen eet. Elke dag. Het blijft trouwens niet bij één spons, nee. Emma werkt zoveel sponzen op een dag weg dat ze er helemaal ziek van is geworden en het erge is dat ze gewoon blijft doorgaan.

Emma Thompson is dus nog maar 23 en heeft een heel ongezonde guilty pleasure. Ze eet maar liefst 20 sponzen op een dag als ze gestrest is. Anders eet ze er tussen de twee en de tien. Niet alleen eet ze de spons 'zo' op, ze laat ze ook nog eens 's nachts weken in afwasmiddel met appelgeur. Voor extra smaak, zeg maar. Wat het verhaal nog erger maakt is dat Emma dit al 20 jaar doet en dat ze een amandelontsteking kreeg en nog doorgaat met haar gekke gewoonte. What?! De gekke witte stipjes op haar keel houden Emma niet tegen om hiermee door te gaan.

Emma heeft hier uiteraard iets over te zeggen. "Het is een guilty pleasure. Sommige mensen roken, ik eet sponzen. Het is geen vieze gewoonte, want het is schoon… Ik kauw erop en soms slik ik het door. Mijn mond zit dan vol met schuim." Oké Emma, iedereen heeft natuurlijk bepaalde gewoontes. En nee, roken is niet gezond. Maar kan je daarmee dit goedpraten? Hoe slecht is de combinatie van spons en afwasmiddel wel niet? Haar vriendje vindt het inmiddels niet raar meer. Hij koopt ze zelfs voor haar. Samen geven ze daar zo'n €8 per week aan uit. Toegegeven, dat is goedkoper dan een paar pakjes sigaretten, maar het is alsnog niemand aan te raden…

Don't try this at home, meiden.

Wat vind jij ervan dat Emma sponzen eet? Denk je dat het goed is voor haar gezondheid?

Bron