News

Gossip Girl(scene) week 42

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Selena Gomez heeft een fling gehad met deze celeb (een vrouw!), de Kardashians bidden voor Lamar Odom, Zayn Malik heeft een baard, Cara Delevingne was suïcidaal en slecht nieuws voor Lady Gaga.

Er wordt elke week wel iets geschreven over het liefdesleven van Selena Gomez. Meestal is Justin Bieber er ook bij betrokken, maar volgens de laatste geruchten datet Selena met een andere celeb. Een vrouw. Selena zou een fling hebben met niemand minder dan Cara Delevingne. De zangeres heeft de roddels ook gelezen en zegt daarop: "Ik vind de roddel geweldig. Het maakt mij niks uit. Vooral omdat er een keer niet over andere mensen in mijn leven wordt gepraat." Selena onkent dus dat er iets met Cara is gebeurd, maar ze geeft wel toe dat ze weleens twijfelt aan haar seksualiteit. "Ik denk dat iedereen daar weleens over twijfelt. Ik denk dat het gezond is om je af te vragen wie je diep van binnen bent". Ook geeft de brunette toe dat ze een lijst heeft met vrouwen die haar love interests in films zouden mogen spelen. Haar nummer 1? Suki Waterhouse.

Ander nieuws over Cara Delevingne. Als wij aan Cara denken, dan denken we aan een prachtige vrouw met een perfect leven. Maar het topmodel was in haar tienerjaren doodongelukkig, gaf ze tijdens de conferentie Women of the World toe. Zo ongelukkig, dat ze er serieus over nadacht om een einde te maken aan haar leven. "Ik wilde niet meer leven. Ik had het gevoel dat ik er helemaal alleen voor stond", aldus het topmodel. Cara kwam er weer bovenop door antidepressiva te nemen. Het topmodel heeft haar suïcidale gevoelens onthuld omdat ze hoopt dat ze andere meiden kan helpen. "Mijn boodschap is altijd geweest dat je jezelf moet accepteren, van jezelf moet houden en je fouten moeten omarmen. Juist die fouten maken ons uniek."

Watch on YouTube

Woohooo nieuwe muziek van Demi Lovato! Althans, een nieuwe single van Fall Out Boy, maar ze hebben de zangeres gevraagd om mee te werken aan Irresistible. Wij vinden het een heel fijn nummer geworden, maar het mopshondje steelt wat ons betreft de show!

Lamar Odom -de ex van Khloé Kardashian- is deze week in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Hij werd bewusteloos gevonden in een bordeel in de buurt van Las Vegas. Hij zou cocaïne in combinatie met een natuurlijke variant op viagra hebben gebruikt. Toen Khloé het verschrikkelijke nieuws hoorde, is ze direct met Kris en Kim naar het ziekenhuis gegaan. Helaas ziet het er niet goed uit voor Lamar. De basketballer ligt aan een beademingsapparaat en wordt in een kunstmatig coma gehouden. Omdat Lamar en Khloé officieel nog getrouwd zijn, is het aan de realityster om te beslissen wat er met hem gaat gebeuren. Een ongelooflijk moeilijke situatie en daarom hebben de Kardashians gezamenlijk gevraagd om voor hem te bidden. Ook vragen ze om begrip dat ze een break nemen en er nu even niks nieuws komt op hun apps.

Laten we even een moment nemen voor de baard van Zayn Malik <3.

Ook een andere celeb zit niet altijd even lekker in haar vel. Lady Gaga heeft toegegeven dat ze nog elke dag last heeft van angsten en depressies. "Dat is altijd al zo geweest", vertelt de zangeres. Lady Gaga hoopt dat andere jongeren door haar verhaal bewust worden van hun problemen. "Ze moeten weten dat dat heel normaal is. Een mens heeft altijd te maken met verdrietige gedachten", aldus de zangeres. Zo zie je maar weer dat niets is wat het lijkt…

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBronBronBron
Beeld: Instagram

Must reads 👀