News

De nieuwe One Direction videoclip die je moet zien

Yes! One Direction fans opgelet: ein-de-lijk krijgen we alvast een voorproefje van 1D’s nieuwe album! Op de Girlscene redactie kunnen we niet wachten tot het dertien november is en het nieuwe album “Made in the A.M” in de schappen ligt! Om ons alvast lekker te maken gaven de hunks van 1D ons afgelopen week al een klein stukje en nu is het hele liedje te luisteren! We love!

Afgelopen week kwam One Direction alvast met een klein stukje uit de nieuwe single “Perfect”. De single komt van het nieuwe album “Made in the A.M”. Het liedje werd gelekt door de Twitter account van Apple Music. Wij zijn Apple Music hier heel dankbaar om :-)! Later die dag bevestigde One Direction zelf het bericht.

Vanochtend was “Perfect” voor het eerst te horen op Radio 1. Sindsdien is de single overal online te luisteren en helemaal booming! Op dertien november ligt “Made in the A.M” in de winkels.
 

*UPDATE*
Woehoe! Na bijna een week is er wederom goed nieuws voor 1D fans, want de videoclip van Perfect is uit! We waren al benieuwd hoe lang de jongens ons hierop zouden laten wachten en ein-de-lijk is het moment hier. Uiteraard heeft de Girlscene redactie de clip gezien en het resultaat is super cool geworden. Heel volwassen, maar nog steeds hartstikke One Direction. Dat moet je zien:

Watch on YouTube

 

Wat vind jij van de single? Kijk je uit naar het nieuwe album van One Direction?

Bron, bron