Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Hilary Duff en Selena Gomez, tot Gigi Hadid en Kendall Jenner. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?


Hilary Duff is zo te zien in een goede bui. De actrice/zangeres gaat voor een all black outfit met een zwarte trui, skinny jeans en pistol boots. Qua accessoires kiest Hilary voor een grote hoed, gouden armbanden en een grijze schoudertas. De enige kleur in de look is het rood van haar lippen, dit maakt het geheel iets spannender.


Als iemand weet hoe ze zich moet kleden tijdens een zwangerschap, dan is het Kim Kardashian wel. Ze weet altijd iets moois uit de kast te trekken, ook al heeft de realityster onlangs in een interview toegegeven dat ze het zwanger zijn zat is. Mrs. West gaat voor een lang donkerblauw vest met daaronder een top en lange kokerrok. De high heels die ze aan heeft zijn favoriet van Kim, we hebben ze al heel vaak bij haar gespot.


Iemand die zo mooi is als Gigi Hadid, heeft niet veel nodig om er stijlvol uit te zien. Het topmodel heeft een super simpele outfit aan, maar ze ziet eruit om door een ringetje te halen. Gigi kiest voor een witte crop top met spaghettibandjes en een blauwe losse broek met witte polkadots. Daaronder draagt ze witte Adidas sneakers. Verder draagt ze een knitted sweater, kleine handtas en haar iPhone bij zich.


Selena Gomez weet ons elke keer weer blij te verrassen met haar outfits. De zangeres ziet er altijd chique en stijlvol uit, een voorbeeld voor ons allemaal! Deze outfit is geen uitzondering. Met een klassieke lange jas, zwarte top en legging ziet ze er beeldschoon uit. Maar we zijn vooral dol op haar sandalen met hak en rieten hoedje. Wauw!


Kendall Jenner kiest voor kleur! Het topmodel is gespot met een knalblauwe top en het staat haar geweldig. Haar smalle taille wordt er goed in benadrukt. Verder heeft Kendall zwarte jeans uit de kast getrokken. Doe er een zonnebril van Dior, leren clutch en lakschoentjes bij en de look is compleet.


Nog een voorbeeld van een klassieke schoonheid. Miranda Kerr weet altijd met welke kledingstukken ze er geweldig uitziet. Eigenlijk combineert het topmodel heel simpele items, maar bij elkaar ziet het er heel chique uit. De witte blouse zou ieder meisje in haar kledingkast moeten hebben. Mogen we even zeggen dat we verliefd zijn op de accessoires bij deze outfit?


Katherine Heigl -je weet wel, Izzie uit Grey's Anatomy- is na een korte filmpauze weer druk aan het werk. De actrice is voor opnames in Los Angeles. Ze is dus gehuld in de kleding van het personage uit de film. Zo te zien speelt Katherine een business woman, want ze draagt een klassieke zwarte jurk met daaroverheen een nette kokerrok. De leren rugzak zouden wij ook wel willen hebben!

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Beeld: reporters

Must reads 👀