Lifestyle

16 tekenen dat jij écht toe bent aan de herfstvakantie

Nog even volhouden meiden! Voor de meesten is het aankomend weekend al zover en in het zuiden moet je nog een weekje langer wachten en dan… eindelijk VAKANTIE! Geen verkeerd vooruitzicht dus. Waarschijnlijk kun je niet wachten, maar sommige meiden zijn ook écht toe aan een break van school. Girlscene zet 16 tekenen op een rij dat jij die vakantie ook echt nodig hebt. Lees maar mee…

1. Op tijd op school komen is altijd moeilijk, maar de laatste tijd is het echt een onmogelijke taak geworden. Je snoozed minstens drie keer en je accepteert maar gelijk dat je te laat de les binnen moet stappen.
 


2. Sporten? Nee, daar heb je de afgelopen weken echt geen energie meer voor. Je bent blij als je na school op de bank kunt ploffen met een warme chocolademelk. Sporten doen we in de zomer wel weer.

3. Chagrijnig zijn in de ochtend is uitgebreid naar de hele dag chagrijnig zijn.
 

4. Make-up is op dit moment bijna een must. Die wallen en bleke kleur op je gezicht verdwijnen niet zomaar… Dus kom maar op met die laag concealer en bronzer, te laat voor school zijn we toch al. 

5. Leuke outfit of the day? Vergeet het maar, jij voelt je thuis in je oversized boyfriend trui, gecombineerd met een legging en Uggs. Er leuk uitzien doen we in de zomer wel weer, veel te koud en vermoeiend om 's ochtends je best te doen. Sterker nog, je leeft praktisch in deze outfit. Drie dagen dezelfde outfit kan nog wel toch? Je creativiteit voor iets nieuws is ver te zoeken…



6. Je hebt al een maand geen leuke foto meer geplaatst op Instagram. Er gebeurt niks leuks in je leven, dus wat zou je moeten delen met je volgers?

7. Je ligt iedere avond al om 21:00u te slapen. Je voelt je de hele dag moe en de gedachte van lekker liggen in je warme bed maakt je enthousiaster dan wat dan ook. 
 


8. Je hebt stress. Huiswerk, tentamens, boyfriend drama en noem het maar op geven je een heleboel stress. Je hoofd zit vol en je voelt aan je lichaam dat het je bijna te veel wordt. Misschien tijd om een ontspannende massage te boeken? (Altijd een goed idee, ook al heb je geen stress) 😉

9. Je hebt geen motivatie meer. Je to-do lijstjes blijven maar liggen en je kan niks meer gedaan krijgen. Time for a break! 
 


10. Eén kop koffie in de ochtend is never nooit meer genoeg om de dag door te komen. Reken maar op zeker 4/5 koffie's per dag. Kleine caffeïne verslaving maybe?

11. Daten? Nee, daar doe je niet meer aan. Uitgaan of iets doen komt niet meer voor in je agenda, dus kleine kans dat jij een leuke jongen ontmoet. Je warme kruik is toch ook heel fijn om mee te knuffelen?! 


 

12. Je hebt je benen al zo'n vier weken niet meer geschoren. Het is toch veel te koud voor blote benen. 

13. Je hebt je favoriete serie al veel te lang niet meer gekeken. Eén voordeel zodra het vakantie is: de hele dag series kijken!!! 

14. Als je op jezelf woont is koken ineens niet meer iets dagelijks, maar meer wekelijks. Je eet liever een boterham met pindakaas dan dat je moeite neemt om een maaltijd te koken. Een warme maaltijd is zó overrated. 

15. Je zomerse tan is langzaam aan het vervagen en de vraag of je ziek bent is inmiddels iedere dag al een keer langsgekomen. Nee, je bent niet ziek, je hebt gewoon al weken geen zonnestraal meer gezien. Misschien moet je in de vakantie je toch maar eens wagen aan een fake tan?

16. Je lijkt wel permanent verkouden. Het snot loopt overal en ondertussen zijn jouw klasgenoten gek geworden van al je genies. Op een 'gezondheid' hoef jij niet meer te rekenen. 

Herken jij je in deze signalen? Of ga je zonder moeite nog iedere dag naar school?

Bron, bron, bron

Must reads 👀