Lifestyle

7 hilarische en gênante blunders die je herkent #1

Iedereen maakt weleens domme, onhandige en klungelige blunders. Voor de neus van je crush over een bananenschil uitglijden bijvoorbeeld. Of rondlopen in een witte broek en je nét je maandelijkse periode hebt gekregen… Op het moment kun je wel door de grond zakken, maar achteraf kun je er gelukkig wel om lachen. Gelukkig ben je niet alleen! Girlscene zet jullie blunders op een rijtje.

Blunders zijn nooit leuk op het moment dat het gebeurt, maar al gauw kunnen we er hartelijk om lachen. Het zijn teminste verhalen die we altijd zullen onthouden en waar we jaren later nog steeds de slappe lach om kunnen hebben. Omdat wij altijd wel in zijn voor grappige verhalen, hebben we de grappigste blunders van Girlscene-lezeressen onder elkaar gezet.

"Een jaar of twee geleden kwam ik thuis uit school en zette mijn fiets neer in de garage. Ik zag dat er een ladder tegen ons huis aan stond, er stond een man op. Ik dacht dat het mijn vader was, dus begon ik te vertellen wat er die dag op school gebeurd was. Toen mijn vader van de ladder kwam, kwam ik erachter dat het helemaal niet mijn vader was, maar een glazenwasser… Oeps! Ik had best wel gênante dingen verteld, dus dat was nogal awkward… Gelukkig kon hij er om lachen en ik liep weg met een hoofd zo rood als een tomaat."

"Ongeveer twee jaar geleden was ik klaar met school en maakte ik mijn fiets los. Ik zette mijn tas op de grond, op blaadjes, waar dus poep onder lag! Er zat poep op mijn tas en vervolgens ook op mijn nieuwe jas…"

"Ik zat vroeger op zelfverdediging. Toen ik aan de beurt was om iets voor te doen, had ik al de hele tijd het gevoel dat ik een scheetje moest laten. Ik kon het niet meer laten. En je raadt het al: precies op het moment dat ik tegen een kussen moest trappen liet ik een enorme scheet. Iedereen keek op dat moment. Iedereen begon te lachen. Ik schaamde me dood, ik kon wel door de grond zakken."

"Ik was een dagje lekker aan het winkelen in Bataviastad samen met mijn vriend. We gingen kijken in de Nike winkel, hij bij de mannenafdeling en ik bij de vrouwen. Toen ik eenmaal klaar was met rondneuzen, liep ik terug naar mijn vriend. Ik legde mijn hand op zijn rug en liet mijn hand langzaam zakken naar zijn kont. Toen ik eenmaal naar zijn gezicht keek was dat helemaal niet mijn vriend… Ik wist niet hoe snel ik de winkel uit moest!"

"Ik legde mijn mobiel op de auto, mijn tas achterin de auto en ben weggereden. Jammer dat mijn mobiel toen nog op de auto lag…"


"Twee jaar geleden was ik op vakantie in Turkije in een groot resort met veel blokken waarin verschillende kamers waren. Alle blokken waren identiek. Toen ik met mijn ijsje terug naar mijn kamer wilde, stapte ik per ongeluk in het verkeerde blok. Na veel gedraai en geduw met de sleutel kreeg ik uiteindelijk de deur open. Toen ik naar binnen wilde stappen stond ik oog in oog met een onbekende vrouw. Op dat moment had nog niet door dat ik in de verkeerde kamer zat. Ik dacht dat deze mensen ingebroken hadden en onze kamer aan het inpikken waren. We stonden daar wel zeker vijf minuten aan te staren tot haar man mij buiten de kamer duwde. Pas toen had ik door wat ik had gedaan. Gelukkig ben ik deze mensen voor de rest van de reis niet meer tegengekomen…"

"Ik mocht een keer met een vriendin mee op vakantie. Haar tante en oom hadden een huis waar we naartoe gingen. Ze hadden een mega groot huis, met alles er op en er aan. Omdat we met een stuk of twintig man waren, aten we pizza. Het bord was goudkleurig en ik had nogal moeite met het snijden van mijn pizza. Ik weet niet precies hoe het is gekomen, maar het bord viel in stukken kapot op de grond… En ik had ook toevallig net een witte blouse aan. Iedereen keek me aan en ik schaamde me kapot! Oeps!"

Heb jij ook onhandige, domme, grappige blunders die je met Girlscene wil delen? Stuur jouw blunder(s) dan in naar danique@girlscene.nl o.v.v. 'blunders'. Wie weet zie je jouw blunder(s) wel terug in een artikel!

Bedankt Lily, Kim en Carmen!