News

Heeft Justin Bieber een relatie met de tweelingzus van Selena Gomez?

Afgelopen week kwamen de veel besproken naaktfoto’s van Justin Bieber naar buiten. Justin was niet alleen, hij was namelijk op vakantie met zijn nieuwe scharrel. Jayde Pierce is de naam van de nieuwe verovering van de Canadese zanger, beter bekend nu als het Bora-Bora meisje. Maar was het jullie ook al opgevallen hoeveel Selena Gomez en Jayde Pierce op elkaar lijken? Lees snel verder om te zien wat de meiden met elkaar gemeen hebben.

 


Als eerste hebben alle twee de meiden prachtige, jaloersmakende lange lokken. Omdat ze zulk prachtig haar hebben zijn de meiden groot fan van selfies waar ze één hand door het haar halen.

 


Daarnaast zijn ze beide fan van een flinke cat-eye, hoe donkerder hoe beter. Ook dragen alle twee de meiden lange, neutrale nagels. Gomez en Pierce zijn namelijk fan van ovale, nude nagels. 

 


Je zult het ook bijna niet geloven als je naar het figuur van de meiden kijkt, maar alle twee de meiden hebben een voorliefde voor junk food. De meiden genieten enorm van fries en een hamburger. Na het eten van een lekkere hamburger werken de meiden hun nude lipstick bij. Wanneer de meiden wél kiezen voor kleur is dat een klassieke kleur rood. Dit werkt goed met de zwarte eyeliner.

De meiden delen dus meer met elkaar dan een liefde voor make-up, allebei zijn gevallen voor de charmes van Justin Bieber. Wij zijn benieuwd hoe lang Jayde en Justin bij elkaar blijven.

Stiekem hopen we toch nog steeds dat Selena en Justin weer samen komen…

Wat vind jij van de nieuwe vriendin van Justin Bieber? Vind jij ook dat Selena Gomez en Jayde Pierce op elkaar lijken? Of totaal niet?

Bron, bron 

Must reads 👀