News

Slecht nieuws over Taylor Swift’s relatie

NOOOOOO! Geruchten over slecht Taylor Swift nieuws ruïneert de dag van de Girlscene redactie. Sowieso, hoezo zijn er geruchten over Taylor en ten tweede: we willen dit gewoon niet horen. Maar het lijkt allemaal niet heel lekker te lopen in Taylor's leven en dat breekt waarschijnlijk haar hart, maar ook het onze… WAT is er aan de hand?!

Nee. Nee. NEE. We willen de volgende geruchten niet accepteren en doen alsof het waar is. Maar toch vinden we het nieuws zo belangrijk dat we het moeten delen… Het leukste koppel van 2015 is volgens bronnen niet meer. Het schijnt dat Taylor Swift en Calvin Harris een punt achter hun relatie willen zetten (of zelfs hebben gezet!).
 

Wij zagen de handsome DJ en onze favoriete zangeres in een huisje-boompje-beestje setting voor ons. Denk aan een groot familiehuis, een privé bruiloft waarvan we bijna geen foto's te zien krijgen en vervolgens knappe baby's, maar dat lijkt niet meer te gebeuren. Voorlopig dan. Maar wat is er allemaal aan de hand? Er zijn een paar dingen die schijnbaar voor onrust zorgen in de relatie. Girlscene zet ze onder elkaar:

– de relatie ging van 0 to 60, oftewel: veel mensen beginnen een relatie rustig, maar dit koppel ging er meteen voor.
– Calvin Harris 'flipte' en trok zich terug toen hij merkte dat er veel belangstelling voor zijn relatie is. Duh, je bent samen met Taylor Swift. Denk je dat iedereen je dan alleen laat? Toch schijnt hij het heel heftig te vinden. Hij noemt het een circus.
– De twee zijn niet toe aan trouwen. Sterker nog, toen ze erover praatten schrok het hen allebei af. Zowel Tay als Calvin is er niet klaar voor. 
– Calvin is niet zo blij met Taylor's squad. Ze lijken er altijd te zijn als Calvin erbij is waardoor ze weinig alone time hebben.
– De laatste roddel is de ergste en wij geloven het niet. Volgens bronnen is TayTay niet blij dat Calvin Harris een goedkope Thaise spa bezocht. Ze zag op foto's dat Calvin daar was en toen heeft ze het meteen uitgemaakt. Taylor vond het gênant dat hij zo'n louche plek bezocht. 
 

Heftig hè? Laten we hopen dat de roddels niet waar zijn… Anders heeft ze haar vriendje niet om haar sexy cover voor GQ te vieren. Laat staan dat ze een glas heffen op het feit dat ze nu 50 miljoen Instagram volgers heeft. Sad times.

Wat vind jij van deze geruchten? Denk je dat de relatie over is?

Bron en bron

Must reads 👀