News

Feministen in de zeik genomen op Twitter

Ohhhhh, op de Girlscene redactie hebben we het te doen met een paar vrouwen die staan voor feminisme en daar alles voor over hebben. Zij zijn namelijk door de website 4chan in de zeik genomen. En als we zeik zeggen, bedoelen we dat letterlijk. De mensen bij 4chan wilden wel even testen hoe ver feministen gaan voor gelijkheid. Je raadt niet wat ze deden…

Deze troll actie laat meteen goed zien hoeveel je kunt bereiken door iets op het internet te plaatsen. 4chan 'creëerde' een actie op Twitter onder de #PissForEquality. Daarmee spoort 4chan feministen aan om in hun broek te plassen en daar een foto van te plaatsen om slachtoffers van verkrachting te steunen. Je raadt het al: heel veel vrouwen plasten in hun broek én plaatsten daar een foto van op Twitter. Oh. My. God.

Deze happening is ontstaan toen iemand op 4chan het volgende schreef: “What if we somehow get Tumblr tards to publicly piss/shit their pants in the name of “Equality.” Zo geschiedde, want binnen 24 uur stonden de eerste foto's al op social media. De vrouwen plasten dus in hun broek om mensen die zijn verkracht te steunen, maar hoe kan het dan dat ze een plasfoto op Twitter zetten? Hen werd verteld dat dit speciaal voor de mensen is die tijdens de verkrachting in hun broek hebben geplast of gepoept. Wauw. De foto's zijn best heftig en misschien gaat 4chan hier wel echt te ver. Kijk maar mee naar wat mensen op social media plaatsten:

 

 

 

 

 

 

 

Wat vind jij… Is deze troll actie grappig of juist misselijkmakend?

Bron