Celebs

21 feiten die je nog niet wist over Beyonce

Alles wat Beyoncé Knowles aanraakt lijkt te veranderen in goud. Of het nu gaat om acteren, zingen of schrijven; ze kan het allemaal. Op de redactie zijn we groot Beyoncé fan en draaien we het liefst de hele dag door de nummers van Bey. Maar wist je bijvoorbeeld al dat miss Beyoncé al haar interviews bewaart en dat ze op zondag pizza eet? Lees snel verder voor nog meer feitjes over Queen B.

1. Toen Queen B. slechts zeven jaar oud was won ze een talentenshow voor vijftien- en zestienjarigen. De kleine Beyoncé zong “Imagine” van John Lennon.

2. Tijdens haar periode bij Destiny’s Child had ze last van een depressie.

3. Naast zingen, dansen en acteren kan Bey ook goed schrijven. In 2010 schreef ze voor Essence een cover story over haar tijdelijke stop met optreden. Het artikel genaamd “Eat, Pray, Love” won een award van the New York Association of Black Journalists.

4. Miss Beyoncé heeft een eigen parfumlijn, maar is zelf allergisch voor parfum.

5. Toen Beyoncé jong was werd ze op school gepest omwille haar grote oren. Daar hebben ze nu vast en zeker spijt van ;-).

6. Als kind gaf Beyoncé optredens aan haar ouders. Zij moesten vijf dollar betalen om de show te zien. Stuk goedkoper dan wat een show van Queen B nu kost.

7. Haar moeder, Tina, is styliste en ontwierp veel kostuums voor Destiny’s Child. Samen hebben ze ook een modelijn, House of Deréon.

8. In 2006 zorgde Beyoné voor een nieuw woord in het woordenboek: bootylicious. Het betekent “seksueel aantrekkelijk”.

9. De favoriete momenten van Bey zijn samen met haar man, als ze een basketbalwedstrijd kijken van de Brooklyn Nets.

10. Beyoncé brak het record van de meeste tweets per seconde, toen het nieuws naar buiten kwam dat ze zwanger was.

11. Dochter Blue Ivy is de jongste persoon die óóit in de hitlijsten kwam. In het nummer “Glory” van papa Jay-Z zitten namelijk kreetjes van haar verwerkt.

12. In 2010 schreef Beyoncé Grammy-geschiedenis door op één avond aan de haal te gaan met meer awards dan elke vrouw ooit.

13. We zouden bijna niet gedanst hebben op “Crazy In Love”. Beyoncé was namelijk niet tevreden met het liedje, maar gelukkig werd ze alsnog overtuigd.

14. Sasha Fierce ontstond tijdens “Crazy In Love”.

15. In 2007 was Miss Bee de eerste niet-atleet/supermodel die op de cover stond van het Sport’s Illustrated Swimsuit nummer.

16. Alle interviews neemt Beyoncé op en bewaart ze. Dit doet ze zodat, mochten ze ooit interview antwoorden verdraaien, ze altijd bewijs heeft.

17. Zondag is pizzadag in huize Knowles.

18. Voordat Blue Ivy werd geboren had Beyoncé al een miskraam gehad. Dit was volgens haar de ergste situatie die ze ooit heeft meegemaakt.

19. Haar bodyguard brak haar teen toen hij op haar voet stapte tijdens een shopping trip bij Macy’s. Het is ironisch omdat hij haar juist probeerde te beschermen tegen haar fans.

20. Queen B heeft iets met het nummer vier. Haar verjaardag is op 4 september, die van Jay Z op 4 december én de twee trouwden op 4 april! Haar vierde album heeft daarom ook toepasselijk de naam “Four”.

21. Mascara is haar favoriete make-up product.

Wil je meer van Queen B.? Bekijk dan dit artikel met de mooiste videoclip looks!

Ben jij fan van Beyoncé? Welke feitjes wist je nog niet?

Bron, bron