Beauty

Quiz: welk lipproduct past bij jou?

Als er één beautyproduct je look kan maken of breken, dan is het wel een lipproduct. Of je nu houdt van een balsem of juist een opvallende lipstick, voor ieder meisje is er wel een match! Maar de grote vraag is: hoe weet je welk product het beste bij jou past? Girlscene weet het antwoord. Beantwoord de vragen van de quiz om hierachter te komen.


1. Hoe lang sta je 's ochtends voor de spiegel?

A. Nog geen 5 minuten. Haast, haast, HAAST!
B. Tussen de 5 en 10 minuten
C. Ik probeer een kwartier ervoor uit te trekken
D. Een half uur

2. Wanneer doe jij meestal je make-up op?
A. Ik ga het liefst make-uploos door het leven
B. 's Ochtends
C. Wanneer ik maar wil
D. 's Avonds

3. Wanneer draag je het liefst iets op je lippen?
A. Thuis
B. Op school
C. Tijdens het winkelen
D. Als ik 's avonds uitga


4. Wat voor kleur draag je graag op je lippen?

A. Het liefst gewoon transparant
B. Zo lang het maar goed blijft zitten
C. De ene keer nude, de andere keer felroze
D. ALLES!

5. Hoe oud ben je?
A. 12-15 jaar
B. 15-18 jaar
C. 18-21 jaar
D. 21 jaar of ouder

6. In een lipproduct zoek jij…
A. Hydratatie
B. Langhoudendheid
C. Kleur
D. Glans. Of mat. Ehhh, mag allebei?

7. Je (laatste) vriend(innet)je zou het volgende zeggen over je lippen:
A. Wat zijn je lippen zacht!
B. Je hebt lippen om te zoenen.
C. Die kleur staat je heel mooi.
D. Ik kan alleen maar naar je mond staren.

8. Hoeveel geld geef jij uit aan een lipproduct?
A. Zo weinig mogelijk
B. Ongeveer €5
C. €5 of €20, het maakt mij niet uit!
D. Als het maar in de drogisterij te koop is


Heb je de meeste A's? Dan ben je een lippenbalsem chick!
Lipstick? Dat gebruik je twee keer per jaar tijdens een bijzondere gelegenheid. Op een normale dag is het voor jou belangrijk dat je verzorgde lippen hebt die zacht aanvoelen. Het liefst ga je voor een beetje glans en soms houd je ervan om een subtiel kleurtje aan je lippen te geven.

Op de foto hierboven zie je Rimmel Kate Moss Dare To Go Bare Lip Conditioning Balm (€9,99), Essence Mini Sheer Lipbalm in 04 I Am Charming (€1,99), Essence Kiss Care Love Lipbalm in 07 Fruity Beauty (€1,39) en Douglas Naturals Lip Balm (€4,95).


Heb je de meeste B's? Dan is een lipstain jouw favoriet.
Je vindt een kleurtje op je lippen belangrijk, maar je hebt niet iedere dag een uur de tijd om je klaar te maken. Het is belangrijk dat een lipproduct zo lang mogelijk blijft zitten en daarom past een stain zo goed bij jou. Die breng je één keer aan en je bent de hele dag voorzien. Bovendien geeft dit niet af wanneer je je vriend(in) kust.

Op de foto zie je MUA Lip Switch Matte Shine-Duo in Hot Fuchsia (€4,99) en Rimmel Provocalips 16HR Kiss Proof Lip Colour in 410 Not Guilty (€11,95). 


Heb je de meeste C's? Dan ben je sowieso een lipstick fanaat.
Jij bent een meisje dat graag wat tijd uittrekt om haar make-up aan te brengen. Uiteraard sla jij je lippen niet over tijdens het opmaken, want of je nu winkelt met je vriendinnen of bij familie op bezoek gaat, jij houdt ervan om een kleur op je lippen te dragen. Of het nu ingetogen nude is of juist een bessentint, jij bent er gek op!

Op de foto zie je L'Oréal Collection Exclusive in Julianne's Delicate Rose (€14,95), Bourjois Rouge Edition in 18 Violine Strass (€13,95), MAC Viva Glam in Miley Cyrus 2 (€19,50) en Rimmel Kate Moss Dare To Go Bare Nude in 42 (€9,99). 


Heb je de meeste D's? Dan is een vloeibare lipstick helemaal jouw ding.
Jij loopt bijna dagelijks tegen het feit aan dat mensen naar je lippen kijken. Of ze nu glanzen of juist mat zijn, jouw mond is altijd een eyecatcher. Zelf je vriend(in) zegt dat hij/zij alleen maar naar je mond kan staren! Dat komt omdat vloeibare lipstick echt iets voor jou is. Als jij 's avonds op stap gaat of een date hebt pak je graag uit met een mooi lipproduct, maar wel één die in de drogisterij te vinden is.

Op de foto zie je Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick in 070 Better Make A Mauve (€3,99), Essence Liquid Lipstick in 06 Make A Statement (€2,59), Bourjois Rouge Edition Velvet in 05 Olé Flamingo! (€14,95) en Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick in 050 What-A-Melon (€3,99).

En… Welk lipproduct past bij jou?

Must reads 👀