News

Gossip Girl(scene) week 40

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: een Hollywoodkoppel is uit elkaar, Kim Kardashian is misselijk door Khloé Kardashian, Ariana Grande onthult haar crush (en het is niet wie je denkt), Blake Lively stopt en Demi Lovato speelt voor chauffeur.

En een ander Hollywoodkoppel heeft het niet gehaald… Amanda Seyfried en Justin Long zijn uit elkaar. "Het is een paar weken geleden gebeurd en hij is er kapot van", zegt een bron tegen Us Weekly. Volgens de bron is de reden van de breuk dat ze andere schema's hebben en elkaar bijna nooit zien, waardoor ze uit elkaar zijn gegroeid. Wij vragen ons wel een beetje af…. is er nog een Hollywoodkoppel dat het wél haalt?!

Kim Kardashian is niet alleen misselijk door haar zwangerschap. De realityster vindt het helemaal niks dat haar zusje Khloé weer contact heeft met haar ex Lamar Odom. Ze vindt het zo erg dat ze er zelfs ziek van wordt. "Ik weet niet waarom Khloé en Lamar contact hebben, hij heeft haar zoveel pijn gedaan", legt Kim uit. "Als grote zus ben ik heel beschermend en ik word er misselijk van als ik haar hoor flirten aan de telefoon met hem." Als het aan Kim lag was Lamar allang out of the picture, maar Khloé is duidelijk nog niet over hem heen. Wat denk jij: zullen Khloé en Lamar weer bij elkaar komen?

Blake Lively stopt. Geen paniek, niet met acteren maar wel met een andere carrière. De actrice maakte na Gossip Girl een carrièreswitch en begon een website, maar dat bleek niet zo'n succes. Blake heeft de stekker uit haar website Preserve getrokken. Naar eigen zeggen vond ze dat 'het geen verandering heeft teweeggebracht in de levens van veel mensen', maar volgens andere bronnen liep de website gewoon niet. "Preserve verkoopt dingen die eigenlijk niemand nodig heeft en voor een veel te hoge prijs. Blake's volgers zijn veel jonger dan het publiek van Goop (Gwyneth Paltrow's website), zij zitten helemaal niet de wachten op dure spullen", aldus een insider. Maar niet getreurd, Blake heeft een plan. "Ik neem mijn verlies en de enige manier om alle negatieve reacties het hoofd te bieden is om terug te keren met iets geweldig nieuws. En ik heb al een plan. Daar heb ik heel veel zin in", vertelt Blake aan Vogue. We hebben wel een suggestie voor je, Blake. Wat dacht je van een nieuwe tv-serie?

Ryan Gosling, Ed Westwick, Ian Somerhalder… dit zijn de mannen waar de meeste meiden een crush op hebben. Maar Ariana Grande valt toch op een ehhh… ander type man. De man op wie ze altijd een crush heeft gehad? "Mijn jeugdcrush, mijn lifelong crush, hij is eigenlijk alles. Het is Jim Carrey", biecht Ariana op in de talkshow Live with Kelly and Michael. "Ik heb hem ontmoet en ik heb gehuild. Het was zo raar, zo raar. Ik ben meestal heel rustig, maar toen ik hem ontmoette… Ik was heel zenuwachtig, ik heb al jaren een crush op hem weetjewel". Ha, dat hadden we niet verwacht van Ariana!

Een autoritje is niet per sé het allerleukste wat je mee kunt maken, maar wél als Demi Lovato je chauffeur is. Het overkwam een aantal schoolkinderen. De zangeres bracht schoolkinderen naar huis voor BBC Radio 1's segment 'The School Run'. Eén ding is zeker: zij hadden het ritje van hun leven. Demi, wanneer kom je ons ophalen?

Until next week,|
XOXO Girlscene

BronBronBronBronBron
Beeld: Instagram