Winnen

Win: 3x €100 shoptegoed bij Forever 21

[AFGELOPEN] Heb je het grote nieuws al gehoord? Forever 21 opent een groot filiaal in Rotterdam, WOEHOE! Er is maar liefst 1700 m2 aan oppervlakte om te winkelen, dus daar kun je je modehart gerust ophalen. Om de opening te vieren (en om het shoppen nog leuker te maken) geeft Girlscene 3x €100 shoptegoed weg zodat jouw garderobe weer helemaal up to date wordt. Lees snel verder voor details.

17 oktober opent Forever 21 in Rotterdam voor het publiek en Girlscene mag nu eindelijk opbiechten wat wij gaan doen… Om de winkelopening te vieren geven we namelijk €100 shoptegoed weg aan drie Girlscene meiden zodat je naar hartelust kunt shoppen in de Forever 21 in Rotterdam of Amsterdam. En zeg eens eerlijk, wat is er nu leuker dan shoppen zonder dat je je pinpas hoeft te trekken?! Precies.

Heb je niet gewonnen? Wees dan niet getreurd, want als jij bij de eerste 300 klanten hoort die de nieuwe Forever 21 binnenstapt, dan krijg je een giftcard van €21. Laat uiteraard even weten dat je aanwezig bent bij de winkelopening door #F21ROTTERDAM te gebruiken op social media. Eenmaal binnen kun je trouwens ook coole foto's maken bij de photowall en er is een DJ aanwezig die fijne plaatjes draait tijdens het shoppen. 

Wil je weten wat je kunt kopen van €100? Het volgende bijvoorbeeld:


1. Flared jeans €28 2. Suède rok €32 3. Jas €41,45 
4. Jurk met col €27 5. Spijkerjurk €27 6. Enkellaarzen €31

Wat moet je doen om kans te maken op 1 van de 3 giftvouchers ter waarde van €100?
♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder "win") en vul je adresgegevens in.
♥ Volg Girlscene op Facebook, YouTube en/of Instagram.

{@module=postContest id=”578″}