Beauty

Deze 9 situaties herken jij sowieso als blondine

Je bent helemaal klaar met alle “domme blondjes” grappen, en je haarkleur is nooit goed. In de zomer is het té blond en in de winter is het té dof. Daarnaast lijk jij meteen op een Barbie wanneer je roze draagt. Natuurlijk ben je blij met je blonde haarkleur, maar soms is een blondine zijn behoorlijk irritant. Ben jij ook een blondie? Dan herken jij deze punten vast en zeker! 

1. Je wordt nooit serieus genomen. Door alle “domme blondjes” grappen denkt iedereen dat blondjes inderdaad dom zijn. Men is daarom dan ook heel verrast als jij -als blondine- vertelt dat je cum laude afgestudeerd bent voor je studie rechten.

2. Heel leuk die all black outfits, maar jij slaat ze toch liever over. Wanneer jij in een geheel zwarte outfit verschijnt met smokey eyes voel je je al snel een goth. En dat was niet echt de look waarvoor je ging.

3. Ook een all white outfit is niet ideaal voor blondines. Door je lichte, blonde haren en witte kleding lijk je wel ziek. Ook geen goede look dus…

4. Mensen denken dat je haar geverfd is. Nee, ik ben een natural blonde!

 

5. I’m a Barbie Girl, in a Barbie world…. Wanneer je roze draagt, al is het slechts een klein detail zoals op je nagels, voel jij je meteen een Barbie.

6. Terwijl je vriendinnen elke shampoo kunnen gebruiken ben jij altijd een vermogen kwijt aan speciale shampoos voor blondines en zilverschampoo. Werkt goed voor je haar, maar je portemonnee is er minder blij mee.

7. In de winter wordt jouw haar reuze dof, you need sunshine. Helaas zit een vakantie naar Ibiza er niet in en moet je gewoon werken. Dat wordt dus hopen op wat zonnestraaltjes tijdens je lunchpauze…

8. Wij zijn ook altijd aan het klagen, in de winter is je haar te dof en in de zomer té blond. Jouw mooie blonde gloed ziet er nu eerder uit als pornoblond.

9. Je wordt moe van mannen die als openingszin gebruiken: “En, hebben blondjes inderdaad meer plezier?” Uh, nee dankjewel.

Ben jij nou geen blondine? Girlscene heeft ook voor brunettes wat vervelende struggles op een rijtje gezet. Deze struggles lees je in dit artikel.

Welke punten herken jij? Heb jij nog meer herkenbare situaties voor blondines?