Lifestyle

Nieuwe stagiaire: Maxime!

Hai lieve Girlscene-lezeressen! De kop van dit artikel geeft het natuurlijk al weg, want vanaf vandaag ben ik de nieuwe stagiaire bij Girlscene! Mijn naam is Maxime en de komende maanden kom ik minimaal twee dagen per week de redactie versterken. Ik heb er heel veel zin in! But first, let me introduce myself… 

Ik ben vorige week 23 jaar geworden (It's my birthday!), zit in het derde jaar van Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam en ben gek van, op en met mode. Daarnaast houd ik alles wat met media te maken heeft in de gaten. Ik word heel blij van leuke dingen doen met vriendinnen en probeer vaak nieuwe dingen. Zo heb ik afgelopen zomer indoor skydiven gedaan, heel tof om te doen! Ik wil ook nog steeds leren longboarden, maar dat komt er nog niet van. Ik hou van tijdschriften en zit veel op Instagram, allebei onder andere vanwege alle mooie beelden. 

Vorig jaar heb ik naast Media, Informatie en Communicatie ook Kunstgeschiedenis gestudeerd, omdat het wat-als-ik-het-nooit-heb-geprobeerd-gevoel bleef zeuren. Ik vond het de eerste drie blokken heel leuk, maar kwam erachter dat ik eigenlijk alleen door Amsterdam wilde fietsen en weten waar ik naar kijk. Sinds afgelopen zomer heb ik eindelijk omarmd dat ik redactrice wil worden (ik twijfel gelukkig nooit…) en dus vond ik het tijd dat ik ervaring op ging doen. Na spontaan op Danique te zijn afgestapt en twee proefartikelen te hebben geschreven, mag ik nu dus de redactie van Girlscene komen versterken, yay! 

De afgelopen drie jaar ben ik elk jaar verhuisd naar een andere stad en ik woon sinds deze zomer in Delft. Het is echt een super leuke stad en ik heb een heel fijne mini studio in het centrum. Echt alles wat je nodig kunt hebben ligt op steenworp afstand en dat is toch een partijtje fijn. Als je een keer een artikel over de leukste hotspots van Delft wilt zien, laat het me weten! Ik test ze sowieso, dus het zou leuk zijn om erover te schrijven. 


De komende maanden ga ik jullie op de hoogte houden van alles wat te maken heeft met mode, lifestyle en beauty. Mocht je een leuk idee hebben, laat het me weten.

Het is inmiddels een traditie, dus een lijstje met feitjes, guilty pleasures en favorietjes kan natuurlijk niet ontbreken:
Ik houd van verandering
Ik sport minimaal vijf keer per week, als ik geen knieblessure heb zoals nu
Ik hou van nieuwe dingen proberen, zoals steden of restaurants
Ik kan heel lang twijfelen, zelfs over de keuze tussen twee verschillende merken yoghurt
Ik ben geen fan van kroegen waar ze de standaard foute hits van de afgelopen 10 jaar draaien (ik heb een toe-toe-toeter…)
Ik houd wel ontzettend van goede feestjes en festivals
Zoetzure beertjes zijn alles
Meer dan wat dan ook koop ik schoenen
Ik wil het niet toegeven, maar ik ben Coca-Cola zero verslaafd. Al jaren
Over verslavingen gesproken, Suits, koffie, Instagram, tijdschriften (en da's niet alles)… 

 Liefs, Maxime

Must reads 👀