News

Deze celebrity is moeder geworden!

Hiep, hiep, hoera voor één van de leukste celebrity koppels in Hollywood! Zij wisten de hele zwangerschap onder de radar te blijven. Geen paparazzi om hen heen, geen publiekelijke toestanden… Nope. Ze kozen ervoor om in rust zichzelf voor te bereiden op de komst van hun eerste baby en WAAAAAAH, nu is het zover! Klik snel verder om erachter te komen wie is bevallen en hoe de baby heet.

GEFELICITEERD LEIGHTON MEESTER EN ADAM BRODY! Leighton is bevallen van hun eerste kindje en hoewel niemand (in de media) een idee heeft hoe het met Leighton, de baby en Adam gaat, kunnen wij ons heel goed voorstellen dat de kersverse ouders over the moon zijn met de komst van hun baby. Hoewel de Girlscene redactie nog steeds aan Leighton denkt als de jonge Blair Waldorf in Gossip Girl zijn we zo blij voor haar dat zij moeder is geworden en dat Adam zich nu een troste vader mag noemen. Hoe bijzonder?!
 


Minder leuk nieuws voor de nieuwsgierige mensen is dat Leighton en Adam niet hebben laten weten wat het geslacht van de baby is en hoe de baby heet. Zo geheim als ze deden tijdens de zwangerschap – haar laatste event dateert uit april dit jaar -, zo geheim zijn ze nu ook. Kiezen ze ervoor om de baby buiten de spotlights te houden? Dat blijkt (voorlopig) wel! Er gaan namelijk verschillende geruchten rond over wanneer Leighton écht bevallen is en iemand beweert zelfs te weten wat het geslacht van het kindje is en de naam. Het ene kamp beweert dat Leighton vorige week beviel van de baby, terwijl het andere kamp heel andere informatie naar buiten brengt. Die bron zegt namelijk dat Leighton al op 4 augustus is bevallen en dat de baby een meisje is dat Arlo Day heet. Arlo Day is iets na middernacht op de wereld gezet. Maar of dit allemaal waar is, is de vraag…
 


Toch willen we je dit heel leuke nieuws niet onthouden en is dit verhaal weer een typisch geval van to be continued. ARGH Leighton en Adam, laat ons niet langer in spanning! We willen meer weten! Tot die tijd moeten we rustig afwachten.

Speculeer erop los in de reacties hieronder… Wat voor geslacht heeft de baby en denk je dat de naam echt Arlo Day is of toch iets anders?

Bron en bron

Must reads 👀