News

Gossip Girl(scene) week 39

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kylie Jenner is stikjaloers op de ex van Tyga, zo is het om Jennifer Lawrence als beste vriendin te hebben, Kendall Jenner wist al als kind over Caitlyn Jenner en Ariana Grande is vrijwel onherkenbaar zonder haar extensions. 

We vragen ons allemaal af hoe het is om Jennifer Lawrence als beste vriendin te hebben. Amy Schumer heeft het antwoord voor je. Amy won afgelopen weekend een Emmy voor haar tv-programma Inside Amy Schumer en haar BFF wilde haar op een originele manier feliciteren. Nou, dat is gelukt! Jennifer zorgde dat Amy's hotelkamer gevuld met ballonnen was. Als dat geen goede verrassing is! 

Kylie Jenner heeft nog maar net toegegeven dat ze een relatie heeft met Tyga, of er is alweer trouble in paradise. Volgens geruchten is King Kylie stikjaloers op de ex van Tyga, Blac Chyna. Tyga's ex zou hem namelijk graag terug willen en een tweede kindje met hem krijgen. Volgens insiders voelt Tyga hier helemaal niks voor en blijft hij zonder twijfel bij Kylie. Maar dat is niet goed genoeg voor de realityster. "Tyga zou nooit terugkomen bij Blac Chyna. Maar als Tyga ook maar in de richting van haar kijkt, maakt Kylie het uit", aldus een bron. Als de rapper zijn ex ook maar een blik waardig gunt, dan schijnt Kylie grote wraakplannen te hebben. Oei… 

Taylor Swift heeft een 7-jarig jongetje de beste dag van zijn leven bezorgd. Het jongetje was eerder te gast in The Ellen Show omdat hij opviel met een filmpje waarin hij enthousiast danst op Shake It Off. De zangeres vond het zo leuk om te zien, dat ze besloot om het jongetje op te zoeken om samen met hem te dansen. En hoe! Taylor heeft haar beste dance moves uit de kast gehaald. 

We herkennen Ariana Grande aan haar lange steile lokken. We zouden bijna vergeten dat dit niet Ariana's natuurlijke haar is! De zangeres is dol op extensions en de stijltang is haar beste vriend. Ariana heeft van nature namelijk krullen! De brunette plaatste een kiekje op Instagram met: "Peekaboo healthy curls. Long time no see". Inderdaad, dat is een hele tijd geleden. Stiekem vinden we deze natuurlijke look wel iets mooier dan die gesteilde extensions… 

Woohooo, een nieuwe videoclip van Selena Gomez! De zangeres lanceerde de sexy videoclip voor 'Same Old Love' deze week op Apple Music. Dit smaakt naar meer! Helaas moeten we nog even geduld hebben, Selena's nieuwe album Revival komt op 9 oktober uit.

Kendall Jenner -de meest gesloten Kardashian/Jenner- onthult dat ze al heel lang wist dat haar vader liever een vrouw wilde zijn. "Het is zeker heftig geweest. Je moet je aanpassen. Ik moest er aan wennen, maar ik heb het altijd al geweten. Hij heeft het nooit aan mij bevestigd, maar ik weet het al heel lang. Het is nog steeds dezelfde persoon", zegt Kendall over Caitlyn Jenner. Ook vertelt ze dat ze Caitlyn nog steeds papa noemt. "Mijn vader is nog steeds mijn vader, hij is er alleen fysiek niet meer. Ze laat me haar 'dad' noemen, dat is het kleine beetje vader dat ik nog heb", aldus Kendall. 

Until next week,|
XOXO Girlscene

BronBronBronBronBron
Beeld: Instagram