News

Er is een Brabants restaurant waar je van je smartphone moét afblijven

Heb je eindelijk met je vriendinnen afgesproken om gezellig te dineren, zit iedereen de helft van de tijd op haar smartphone. En hoe vaak heb jij wel niet een stelletje gespot dat de hele avond geen woord wisselt omdat ze constant op hun telefoon zitten? Quality time is er tegenwoordig niet meer bij. Als jij je daar ook zo aan ergert is er een oplossing! In dit Brabantse restaurant is het namelijk verboden om op je telefoon te zitten. 

Mensen die meer communiceren met hun telefoon dan met hun tafelgenoot en trillende smartphones op tafel, dat zie je niet in restaurant 't Zusje. In dit Brabantse restaurant zijn smartphones namelijk verboden. Niet écht verboden natuurlijk, maar ze hebben een slimme manier bedacht om hun klanten aan te moedigen om hun smartphone weg te leggen. 

Met de app van 't Zusje kun je punten sparen als je je telefoon niet aanraakt. Hoe langer je jouw smartphone niet aanraakt, hoe meer punten je spaart. Met deze punten maak je kans op prijzen, zoals een avond bourgondisch genieten. Inchecken hoeft dus niet per se bij dit restaurant. "Natuurlijk, wij vinden het ook leuk als mensen delen dat ze hier een geweldige tijd hebben, maar we schieten door, denk ik", zegt eigenaar Peter Smits tegen Omroep Brabant. 

Als je een keer échte quality time wilt, dan weet je waar je een reservering moet maken ;-).

Wat vind jij van het idee van 't Zusje? Durf jij het aan? 

Bron

Must reads 👀