News

Gossip Girl(scene) week 38

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: dit is de populairste Kardashian/Jenner, Chrissy Teigen heeft moeite met kinderen krijgen, Harry Styles gaat binnenkort solo, Lewis Hamilton onthult of hij een relatie heeft met Kendall Jenner of niet en denkt Selena Gomez dat ze ooit weer bij elkaar komt met Justin Bieber?

De Kardashian/Jenner zusjes hebben deze week allemaal hun persoonlijke app gelanceerd. Voor een klein bedrag per maand kun je zien hoe de zusjes zich opmaken, wat ze aantrekken en hoe hun huis eruitziet. Nu is het natuurlijk heel interessant om te weten welke app het meest gedownload is… Welke Kardashian/Jenner is het populairst? Slimmeriken hebben de downloadcijfers achterhaald en daaruit blijkt dat Kylie veruit de meeste downloads heeft. Watch your back, Kim.

Het is alweer even geleden dat Beyoncé nieuwe muziek heeft uitgebracht. Wij vinden het wel weer tijd voor een nieuw nummer! Gelukkig worden we op onze wenken bediend, binnenkort komt Runnin' (Lose It All) uit. Het nummer komt op het album van Naughty Boy en is een samenwerking met Queen B. en Arrow Benjamin. De preview belooft veel goeds!

Chrissy Teigen heeft weer eens bewezen dat ze een feministisch voorbeeld is. In de nieuwe talkshow FABlife heeft ze het over het feit dat er altijd zo makkelijk wordt gevraagd naar kinderen krijgen, terwijl er veel verdriet achter kan schuilen. "Elke keer als ik een interview heb dan wordt er gevraagd naar mijn kinderwens. De vraag 'En, wanneer komen de kinderen?' wordt altijd gesteld. Ik vind het best gek, want je kunt niet weten wat er achter de schermen afspeelt". Na Chrissy's verhaal barstte Tyra Banks in huilen uit, want zij herkent het maar al te goed. Beide dames hebben toegegeven dat ze moeite hebben om zwanger te raken. Goed dat je dit aankaart, Chrissy!

Zullen Selena Gomez en Justin Bieber ooit weer bij elkaar komen? Dat is wat veel fans zich afvragen. Selena was heel openhartig in een nieuw interview met Elle. Ze praat uitgebreid over haar relatie met Justin, iets waarover ze voorheen liever zweeg. "Ik blijf hem voor altijd steunen en blijf voor altijd op een manier van hem houden. We zijn samen opgegroeid", vertelt Selena. Ook is dé beruchte vraag gesteld. Is er een kans dat zij en Justin weer bij elkaar komen? "Ik weet het gewoon niet", is Selena's antwoord. Oehhhhh, er is dus een opening…

Veel mensen vinden het best heftig dat Kylie Jenner al op haar zeventiende haar lippen heeft laten opspuiten. Is ze daar niet daar niet een beetje te jong voor? Kris Jenner wil dat we één ding weten: ze heeft geen toestemming geven aan haar dochter! "Ik dacht 'Waarom, waarom? Waarom heb je dat nodig?' Ik was behoorlijk overstuur, maar toen was het gebeurd en moest ik het loslaten", aldus Kris. Het is nog steeds niet duidelijk wie er dan toestemming voor heeft gegeven…

Er wordt druk gefluisterd over Kendall Jenner en Lewis Hamilton. Het model zou smoorverliefd zijn op de 30-jarige coureur, maar daar blijkt niks van waar te zijn. Lewis noemt Kendall 'een goede vriendin' en daarmee is de boodschap duidelijk. Tenzij het een afleidingsmanoeuvre is natuurlijk…

Als we de roddels mogen geloven kunnen we heel snel muziek van Harry Styles verwachten! Naar verluidt heeft hij al 20 singles opgenomen. "Harry is druk bezig met muziek opnemen. Sommige nummers heeft hij zelf geschreven. Harry probeert echt zijn eigen sound te vinden", aldus een bron. OMGGG, we zijn zó nieuwsgierig!

Until next week,|
XOXO Girlscene

BronBronBronBron, Bron
Beeld: Instagram