News

Tiener sterft nadat ouders hem een lesje wilden leren over alcohol

Drink alcohol met mate, anders kan het gevaarlijk zijn. Dat is de les die de meeste ouders hun kinderen willen leren. De ouders van de 16-jarige Kendal Ball wilden hun zoon ook een lesje leren over de gevaren van alcohol, maar deden dit op een bizarre manier. Helaas liep het lesje heel slecht af voor Kendal en stierf hij door de schuld van zijn ouders… 

Een moeder en een stiefvader worden verdacht van doodslag nadat ze hun zoon een lesje wilden leren over de gevaren van alcohol. De biologische vader van Kendal is een alcoholist en daarom dachten de ouders er goed aan te doen om hem snel te leren dat alcohol niet goed voor je is. De ouders -Paulette en Joseph- deden dit echter op een bizarre manier die hun zoon fataal is geworden.

Paulette en Joseph dachten dat het veel effectiever was om de 16-jarige Kendal te laten voelen dat alcohol niet goed voor je is. Daarom lieten ze hem een aantal Fireball en Jack Daniels shots nemen in twee uur tijd. Daarna brachten ze hem naar bed. Om 11 uur zag zijn moeder dat het goed met hem ging, maar toen ze 's nachts weer bij hem ging kijken trof ze hem aan met een donkerblauwe huid. Kendal stierf even later in hun huis in Urie, Wyoming.

De ouders van Kendal kunnen een straf van 20 jaar krijgen. 

Wat vind jij van dit verhaal?

Bron
Beeld: facebook