Lifestyle

Zo heb je Ariana Grande nog nooit gehoord

Ariana Grande is een zangeres die ons blijft verrassen. Hiermee doelen we niet alleen op het donut-incident (laten we dat maar snel vergeten…), maar ook op muziekgebied. We weten allemaal dat ze gezegend is met een gouden keeltje, maar dat ze dít kon hadden we nooit verwacht! Klik snel verder en laat Ariana je verbazen. 

Ariana maakte diepe indruk op het publiek van The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. De zangeres was te gast in de talkshow. Na een gezellig kletspraatje was het tijd voor een spelletje. Ariana en Jimmy speelden 'Wheel of Musical Impressions' waarbij de twee een liedje en een artiest te zien krijgen. Ze moeten vervolgens het nummer in de stijl van de artiest zingen. Super moeilijk! 

De superster kreeg Britney Spears, Christina Aguilera en Celine Dion voorgeschoteld. Kijk maar naar Ariana's imitatie van deze artiesten…

Watch on YouTube

Wauw, Ariana rockt dit spelletje! Vooral Christina Aguilera's imitatie is spot on. Als je niet keek naar het filmpje dan zou je denken dat het echt Christina was die zong. We wisten al dat Ariana geweldig kan zingen, maar dat ze ook nog als Britney, Christina en Celine kon zingen hadden we nooit verwacht! 

Had jij dit verwacht van Ariana? Welke imitatie vind jij het best? 

Must reads 👀