News

Kylie Jenner verklapt het geheim van haar grote borsten

Na maanden van speculaties over haar lippen, heeft Kylie Jenner eindelijk toegegeven dat ze haar lippen heeft laten doen. Maar zoals dat gaat bij supersterren, is er alweer een nieuwe roddel gaande. Het valt veel mensen op dat Kylie ineens veel grotere borsten heeft… Het gerucht gaat dat de realityster ook een borstvergroting heeft gehad. Kylie hield haar lippen stijf op elkaar, maar onthult nu eindelijk de waarheid over haar borsten. Heeft ze nu wel of niet een borstvergroting gehad? Lees verder voor het antwoord. 

Kylie's langverwachte app is in de lucht! Een spannend moment voor de realityster, maar het is allemaal goed gegaan. Kylie's app is een groot succes! Binnen no time stond de app bovenaan de App Store van Apple. Misschien heeft dat wel te maken met het feit dat ze een geheim onthult. Er wordt al maanden gefluisterd over de borsten van Kylie. Hoe kan ze ineens zulke grote borsten hebben? Zou ze een borstvergroting hebben gehad op 18-jarige leeftijd? 

Het zusje van Kim is nu wel klaar met de roddels en verklapt haar grote geheim. Kylie heeft géén borstvergroting gehad, ze heeft een ander trucje. Een trucje dat gewoon te koop is in de winkel! Kylie heeft haar decolleté te danken aan de magic van Victoria's Secret. That's right: het is allemaal het werk van een beha! Kylie trekt de Bombshell beha van Victoria's Secret aan als ze een groot decoletté wilt. Er komt dus geen operatie of contouring aan te pas! 


Zonder en met de Bombshell beha

Zo, weten we dat ook weer. 

Dacht jij dat Kylie een borstvergroting heeft gehad? 

Bron
Beeld: instagram

Must reads 👀