News

Meisje voelt zich te knap voor de wereld en het internet gaat los

Weetje, goed voor jou als je zelfverzekerd bent, lekker in je vel zit en je eigen looks waardeert. Het is heel fijn om je niet onzeker te voelen over hoe je eruitziet bijvoorbeeld. Maar je kan je ook iets té goed voelen. Dit meisje schreef een betoog voor Cosmopolitan dat ze eigenlijk te knap is en dat mensen haar daarom veroordelen. Dat had ze niet moeten doen, want het internet gaat los.

In het artikel op de website van Cosmopolitan begint het al met de kop 'People judge me because I'm pretty'. Dan denk je misschien: uh oké? Maar het is erger dan dat. Mensen omschrijven haar betoog als het meest narcistische stuk dat ze ooit hebben gelezen en we moeten toegeven, Felicia Czochanski komt een tikje arrogant over. Iets te arrogant voor mensen op het internet, want Felicia krijgt toch een lading stront over zich heen, dat is niet mis…


Felicia begint haar artikel met een omschrijving van zichzelf. Ze is een blonde girly girl met blonde haren, hazelbruine ogen, grote borsten en mooie kuiten. Vervolgens moet ze even afgeven op de mannen die haar aanspreken met woorden als baby of dat ze haar wel zien zitten. Toegegeven, op catcalling zit niet iedere vrouw te wachten. Maar dan komen er twee alinea's waar veel mensen over vallen. Over hoe vervelend het is dat mensen haar nakijken simpelweg omdat ze knap is en dat het heus niet makkelijk is om mooi te zijn. Dit is hoe het internet daarop reageert:

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat vind jij van Felicia's artikel? Is het oké om te zeggen dat je (te) knap bent of moet je volgens jou bescheiden blijven?

Bron