News

Het bewijs dat Beyoncé NIET gaat scheiden

Het nieuws is je vast niet ontgaan: er circuleren geruchten dat Beyoncé tabak heeft van haar (vreemdgaande) man en dat er een scheiding op de planning staat. Maar wow, wow, wow, Beyoncé en hubby Jay-Z bewijzen even dat de romantiek tussen de twee nog steeds bestaat. Met deze kiekjes laten ze mooi even zien dat ze écht niet gaan scheiden. Voorlopig.

Goed nieuws voor mensen die Beyoncé en Jay-Z als het droomkoppel zien: de liefde is nog steeds aanwezig! Iedere dag horen we weer nieuwe geruchten over de twee. Jay zou vreemdgaan met onder andere Rita Ora en Rihanna, Beyoncé zou zijn berichten willen lezen maar krijgt geen toestemming, B wil geen interviews meer doen en het hoogtepunt: Beyoncé wil scheiden. En wel zo snel mogelijk. Onze oren gaan hiervan klapperen op de Girlscene redactie en we kunnen het moeilijk geloven. Is er echt een einde aan hun liefde gekomen?

Bey en Jay doen in ieder geval of ze nog hartstikke verliefd zijn. En als we de kiekjes zien lijkt het inderdaad alsof ze gelukkig met elkaar zijn tijdens hun vakantie in Sardinië… Kijk maar mee.

Bekijk hier meer vakantiefoto's van Bey en Jay-Z.

Wat denk jij: zijn de geruchten waar en zijn deze foto's een afleidingsmanoeuvre of is Beyoncé nog steeds hartstikke gelukkig met Jay-Z?

Bron en bron