News

Vreemdgaande vriendin wordt betrapt op video (!)

Oeiii, vreemdgaan is nooit leuk. Voor het slachtoffer in deze situatie is het enorm pijnlijk om erachter te komen dat de vriend(in) vreemdgaat, maar dat het voor de vreemdgaande persoon ook bijzonder vervelend is bewijst deze video. De cheating vrouw voelt zich zo ongemakkelijk dat je het bijna met haar te doen krijgt. Bijna… Deze video moet je zien.

Als je je in een glibberige situatie bevindt – a.k.a. je gaat vreemd – dan is dat nooit leuk om op te biechten aan je lover. Maar wat misschien nog moeilijker is, is wanneer je betrapt wordt. Op video. Jep, het gebeurt echt en ja, er zijn mensen die dit gewoon op YouTube plaatsen. Deze man laat echt niet met zich sollen en laat zijn vreemdgaande vriendin zo klein voelen dat je het liefst zelf nog door de grond zakt. Het ongemakkelijkheidsniveau in deze video is heel hoog…

Watch on YouTube

De vrouw wordt dus op een parkeerplaats betrapt met haar minnaar naast haar. Op de een of andere manier wist haar vriend blijkbaar dat ze daar was of hij kwam haar toevallig tegen. Anyway, hij besluit om zijn camera uit zijn zak te trekken en de situatie te filmen. Eén ding is zeker: zijn vreemdgaande vriendin (of moeten we ex zeggen?) denkt voortaan wel twee keer na voordat ze weer zo'n fout maakt. Awkward!

Wat vind je van de video? Zou jij de situatie ook filmen en op YouTube zetten?

 

Must reads 👀