News

Shocking: tiener in rolstoel na pilletje MDMA

"Alle tieners zeggen ja tegen MDMA", klinkt de songtekst uit het bekende liedje Drank en Drugs. Afgelopen week kwamen we al met het nieuws dat drugsgebruik onder jongeren steeds meer voorkomt. Ook de 16-jarige Amy Thomson uit Glasgow besloot een pilletje MDMA te nemen. Slechts één verkeerd pilletje zorgde ervoor dat haar leven drastisch veranderde…

De 16-jarige Amy Thomson uit Glasgow is bijna niet te herkennen als je de voor en na foto's naast elkaar legt. Amy's leven veranderde volledig toen ze afgelopen juni op een feestje MDMA nam.

Amy werd vlak na de inname niet lekker en werd direct naar het ziekenhuis gebracht samen met drie andere feestgangers. Amy lag lange tijd in coma en haar toestand was kritiek. Amy heeft hersenschade opgelopen en is deels verlamd. Nu zit Amy in een kliniek en kan alleen van tijd tot tijd bij haar familie op bezoek. 

De familie van Amy heeft de volgende beelden naar buiten gebracht om andere tieners te waarschuwen voor de gevaren van drugs. In de beelden zie je Amy in haar rolstoel iedereen bedanken voor de support. Haar nichtje, Kayla, hoopt dat de beelden ervoor zorgen dat tieners stoppen met experimenten met drugs. 

Bekijk de video hieronder:

Zijn jullie geschrokken van dit nieuws?

Bron, bron