Lifestyle

9 briljante ideeën voor een sleepover voor volwassenen

Wie heeft het niet meegemaakt? Slaapfeestjes met vriendinnen waarbij je de hele nacht opbleef en de diepste geheimen aan elkaar vertelde. Inmiddels ben je eigenlijk te oud voor deze sleepovers. Of toch niet? We hebben een paar hele leuke ideeën om logeerpartijtjes weer interessant te maken voor de wat oudere meiden onder ons, want een avondje met je vriendinnen blijft natuurlijk altijd leuk!

1. Bouw een fort met dekens en kussens
Niemand kan ontkennen dat een dekenfort één van de beste uitvindingen ever is en soms heb je gewoon een excuus nodig om er een te bouwen. Benodigdheden: dekens, kussens, matras, slaapzak, stoelen, wasknijpers, rubberen elastieken, kerstlampjes, snacks, meer kussens en nog meer dekens. Combineer deze dingen en je hebt het meest awesome dekenfort ooit.

 

2. Houd een cook off
Maak drie teams: team voorgerecht, team hoofdgerecht en team dessert. Bij een oneven aantal kun je één iemand als jurylid aanwijzen. Wie zijn de beste chef-koks?

3. Cocktail time! 
Maak je favoriete cocktails om lekker aan te nippen tijdens jullie girltalk. Check dit artikel voor lekkere cocktail recepten. 

4. Leer elkaar kennen
Laat iedereen een paar levensvragen opschrijven en gooi ze allemaal in een bakje. Daarna haalt iedereen een briefje uit het bakje en moet de vraag beantwoorden. Super leuk om je vriendinnen nóg beter te leren kennen. 

5. Onesie party
Wat zit er nu fijner dan zo'n lekkere warme onesie? Maak van je logeerpartij een onesie party, geen normale kleren zijn toegestaan. 

6. Gezichtmaskertjes en manicures
Op een slaapfeestje ontkom je natuurlijk niet aan het nodige getut. Ook niet op de volwassen versie. Niets mis met een lekker maskertje en manicure toch?! Nu moet je er eindelijk tijd voor maken… Ondertussen kun je nog even verder nippen aan je cocktail. 

7. Snacks
Belangrijk onderdeel voor een geslaagde avond: lekkere snacks. Laat iedereen wat maken dan is er sowieso genoeg voor de hele nacht. Lees hier hoe je zelf heerlijke red velvet cupcakes kunt maken. 

 

8. Entertainment
Een heerlijke film hoort er natuurlijk ook bij. "Magic Mike XXL" of "Fifty Shades of Grey" zijn goede tips ;-). Maak je eigen smartphone projector om de hele nacht lekker films te kunnen kijken. Dat doe je zo

9. De volgende ochtend
Toen je nog onder de zestien was had je waarschijnlijk niet zoveel moeite met een nachtje slaap missen. Tegenwoordig valt het helaas allemaal wat zwaarder… Dus zorg voor genoeg koffie in de ochtend. Samen met een lekker ontbijtje moet het allemaal wel goedkomen. 

Wanneer was jouw laatste sleepover? 

Bron, bron