News

Gossip Girl(scene) week 36

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kylie Jenner lijkt op een oude vrouw met botox, Taylor Swift beschuldigd van cocaine snuiven tijdens de VMA's, Zayn Malik's nieuwe vlam, Justin Bieber's verborgen boodschap voor Selena Gomez en Ariana Grande hint op nieuwe cd-lancering.


Kylie Jenner's lang gekoesterde wens is deze week in vervulling gegaan. De realityster liet op Instagram weten dat ze haar lokken zo goed mogelijk heeft verzorgd om naar de kapper te kunnen gaan. Deze week was het eindelijk zover, Kylie's haar is geblondeerd! Het zusje van Kim knalde er meteen een fotoshoot achteraan om haar nieuwe uiterlijk vast te leggen. Op Kylie's Snapchat kon je de fotoshoot volgen, maar helaas voor Kylie zorgde haar snaps voor ophef. Verschillende 'fans' zijn niet dol op haar nieuwe kapsel en vinden dat ze er als een oude vrouw met botox uitziet. Sorry Kylizzle, misschien toch maar weer terug naar bruin?

Taylor Swift was de grote winnares van de VMA's die zondag werden uitgereikt. Je zou zeggen dat Taylor alleen maar blij kon zijn na de awardshow, maar niets is minder waar. Vlak na de show dook er een filmpje op waarin de zangeres backstage cocaine zou snuiven. Ouch, een flinke deuk in Taylor's perfecte imago! Uiteraard werd het gerucht meteen recht gezet door Taylor's publicist. Het verhaal van #teamTaylor is dat de zangeres haar neus aan het snuiten was en ze wilde niet dat het werd gefilmd. Tja, dan geloven we dat maar!

Wij draaien What Do You Mean van Justin Bieber grijs en anderen blijkbaar ook, want het nummer is een record aantal keer beluisterd op Spotify! De bijbehorende clip is ook een groot succes op YouTube, misschien wel omdat er een grote boodschap in verborgen zit… Oplettende kijkers hebben ontdekt dat Selena Gomez in de clip voorkomt. Niet in levende lijve (helaas), maar haar naam staat op de muur geschreven met grafitti. Wow! Wat zou Justin hiermee bedoelen? We zullen er misschien nooit achter komen, maar één ding is zeker: Jelena is not dead after all!

Als je nog hoop had dat Zayn Malik en Perrie Edwards weer bij elkaar zouden komen, kun je nu beter even gaan zitten. Zayn heeft namelijk een nieuwe liefde in zijn leven. De zanger is helemaal over Perrie heen en heeft nu alleen maar oog voor Neelam Gill. Het model is 20 jaar oud en heeft onder andere een Burberry campagne met Romeo Beckham gedaan. De twee zouden veel tijd spenderen in Los Angeles terwijl Zayn werkt aan zijn nieuwe album. De tijd zal leren of Zayn en Neelam een serieus koppel zijn of dat het gewoon om een rebound gaat…

Goed nieuws voor Ariana Grande fans! De zangeres kondigde een nieuw album aan op Twitter. Dit album komt waarschijnlijk sneller uit dan we denken. Of toch niet? Ariana plaatste een aantal mysterieuze tweets over het nieuwe album. "The festivities begin in October", tweette Ariana. Later heeft ze de tweet verwijderd. Zou het album uitkomen, of alleen de single? Of heeft ze per ongeluk te veel verklapt en moest ze de tweet verwijderen van haar management? We zijn er nog niet uit. Maar goed, we weten wel dat we niet lang meer hoeven wachten. Yay!

Until next week,

XOXO Girlscene

BronBronBronBron, Bron
Beeld: Instagram