Celebs

9 redenen om van Taylor Swift te houden

Hier op de Girlscene redactie hebben wij nog steeds Shake It Off in ons hoofd en kunnen we de hele tekst meezingen (nou ja, zingen…). Daarnaast zijn we verliefd op Taylor’s outfits en willen we graag haar kast leeg plunderen. Nog geen fan van Taylor? Girlscene zet 9 redenen op een rijtje waarom je wel van Taylor Swift móét houden.

1. Iedereen keek in 2009 met open mond naar de VMA’s, we konden bijna niet geloven dat Taylor Swift zo rustig bleef terwijl Kanye haar speech onderbrak. Het liefst hadden we haar op dat moment een dikke knuffel willen geven en Kanye van het podium willen duwen. Taylor zelf bleef echter ontzettend professioneel en vervolgde haar speech alsof er niets aan de hand was.

2. Taylor is echte cat lady, katten Meredith en Olivia zijn haar leven en hebben zelfs een eigen Twitteraccount! Tay bewijst dat je helemaal geen boyfriend nodig hebt, zolang je maar een stel katten om je heen hebt. Katten zijn tenminste wél altijd blij om jou te zien en staan altijd klaar voor een knuffel.

3. Alleen al bij het horen van Shake It Off worden we direct blij. Daarnaast herinneren we ons allemaal nog die leuke politieagent die helemaal los ging op deze song. En dat allemaal thanks to Tay. Love her or hate her, Shake It Off zit nu de hele dag in jouw hoofd.

4. Taylor begon als country star en heeft countrymuziek flink op de kaart gezet. Nu zijn haar liedjes meer richting pop en -we weten niet hoe- nu heeft ze nóg meer succes. Alles wat Taylor aanraakt lijkt te veranderen in goud, wij zijn dan ook heel benieuwd naar Taylor’s volgende album!

5. Als er iemand goed is in zelfspot dan is het Taylor wel. Niemand die meer grapjes maakt over haar ex-vriendjes als zijzelf, en er zijn een heleboel ex-vriendjes. Zodra het uit is weet je dat er een song in de maak is.

6. Tijdens de Billboard Music Award in 2015 nam Taylor maar liefst acht beeldjes mee naar huis. Dit is meer dan Sam Smith, Hozier en One Direction samen. Sinds 2006 heeft ze vijf albums gemaakt en bijna 40 miljoen albums verkocht! Het salaris van Miss Swift wordt geschat op zo’n 265 miljoen euro! Maar zien je haar ooit uit de hoogte doen? No way.

7. Swift laat de roddelbladen en magazines niet haar leven beïnvloeden, haters gonna hate. Volgens Taylor kun je jezelf helemaal gek laten maken en niemand meer vertrouwen óf just shake it off. Volgens Taylor is de truc om gewoon meer plezier te hebben dan de rest.

8. Ook Taylor’s leven is niet perfect en heeft ze last van boy trouble. Dit bewijst maar weer dat Taylor net zo is als jij en ik en dat het hebben van liefdesverdriet heel normaal is. Alleen schrijven wij er geen wereldhit over.

9. Taylor ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Het liefst dragen wij net als Tay elke dag rokjes en rode lippenstift. Helaas lukt het ons toch niet om er net zo flawless uit te zien als Taylor. Fietsen met een rokje is nu eenmaal niet zo eenvoudig..

We love Taylor Swift. Ben jij net zo’n fan, vergeet dan niet een kijkje te nemen op het forum.

Ben jij fan van Taylor?

Bron, bron

Must reads 👀