Lifestyle

Hipster Barbie laat zien hoe fake onze levens op Instagram zijn

Voel je je na het scrollen door jouw Instagram feed ook weleens ongelukkig? Dat komt doordat elke foto tot in de detail perfect is. Het lijkt alsof levens van anderen perfect en zorgeloos zijn. Het is soms moeilijk om te bedenken dat er overal een Instagramfilter overheen zit. De feed van Hipster Barbie steekt de draak met onze 'fake' levens op Instagram. Een ijsje voor een muur, de perfecte latte; alle afgezaagde Instafoto's komen voorbij… Dit is hilarisch!

Alles ziet er beter uit met een Instagramfilter. Stiekem selecteren we alleen de leukste dingen uit onze levens om op Instagram te zetten, maar we vergeten dat anderen dit ook doen. Daarom voelen we ons door Instagram weleens ontevreden, omdat we denken dat we niet zo'n perfect leven hebben als de mensen die we volgen. 

Het leven van Hipster Barbie op Instagram is ook #blessed. Ze beschrijft zichzelf in haar bio als 'adventurer', 'coffee drinker' en 'authentic living'. Hipster Barbie's feed bestaat uit de meest perfecte foto's. Ze heeft messy hair, drinkt uitsluitend latte's met latte art en reist naar de mooiste plekken op aarde. Ze is the girl we love to hate.

 Het Instagramaccount van Hipster Barbie laat zien hoe 'fake' onze levens op Instagram zijn en dat we moeten onthouden dat het echte leven anders is. En het is best confronterend, want er komen veel cheesy foto's voorbij die je vast ook weleens hebt gemaakt ;-). 

Hipster Barbie volgen? Dat kan via haar account @socalitybarbie.

Wat vind jij van Hipster Barbie en haar perfecte leven op Instagram? Welke afgezaagde kiekjes herken jij? 

Beeld: instagram