Lifestyle

13 tekenen dat jij het goed voor elkaar hebt

Ben jij in staat om een volledig driegangendiner tevoorschijn te toveren of ben jij meer van de kant-en-klaar maaltijden? Heb jij een jaar van tevoren al je kerst inkopen gedaan of ren jij op 24 december nog even snel naar de winkel? Girlscene zet 13 tekenen onder elkaar die aangeven dat jij het goed voor elkaar hebt.

1. Je bent op tijd
Time is money, and money is time. Je weet hoe kostbaar tijd is en hoe erg andere het waarderen als je op tijd komt. Plus extra bonus: hoe sneller jij klaar bent des te sneller kun jij weer in pyjama op de bank Netflix kijken!

2. Je bent verantwoordelijk voor een huisdier
Bravo! Jij bent in staat voor een ander levend wezen te zorgen. Dit zorgt ervoor dat jouw verantwoordelijkgraad met 80% omhoog gaat. Nog indrukwekkender is het in leven houden van een plant.

3. Je vrienden geven om je 
En jij geeft oprecht veel op je vrienden. Je weet dat je áltijd op ze kan rekenen en ze altijd voor jou klaar staan. Jouw BFF’s zijn op één hand te tellen. Als dat geen #squadgoals zijn.

4. Je doet dingen alleen
Of het nu gaat om alleen naar een trouwerij, alleen uiteten of alleen winkelen, jij doet het allemaal zonder shame. Je geniet van de rust en negeert alle blikken om je heen. Ja ik zit hier alleen, so what?!

5. Je kan voor jezelf zorgen
Je zorgt ervoor dat er elke avond een verse maaltijd klaar staat en je niet verhongert, minimaal twee keer per week train je je lichaam in de sportschool en je houdt je leefruimte opgeruimd en netjes. Natuurlijk mag je best een cheat dagje nemen waarbij je met een flinke bak ijs op de bank naar de Kardashians zit te kijken.

6. Je vindt thuis blijven oké
Soms is het gewoon fijn om een avondje thuis te zijn, jij verkiest een avondje thuis voor de buis boven een avondje in de kroeg. Jij heb in ieder geval geen kater die dag erna.

7. Je werkt je to-do list af
Je schrikt niet midden in de nacht wakker omdat je vergeten bent om een cadeau te kopen voor je broer die morgen jarig is. Jij hebt al maanden zijn cadeau in huis. Een slimme meid is goed voorbereid.

8. Je maakt je bed op 
Jouw kamer is super netjes en jij zult nooit gaan slapen met een stapel kleding op je bed. Een onverwacht bezoekje van je ouders is geen probleem, kom vooral binnen en zie hoe schoon het is.

9. Je administratie is op orde
Elke maand weet jij precies hoeveel er binnen komt en hoeveel er uit gaat. Belangrijker, jij weet precies hoeveel geld je over hebt voor dat fabulous paar laarzen.

10. Je weet wanneer het tijd is om nee te zeggen
Of het nu gaat om dat spontane tripje naar Griekenland of dat shotje vodka, jij weet wanneer je nee moet zeggen. Nee is nee.

11. Je weet wanneer je iets los moet laten
Zoals Elsa al mooi zong in Frozen: let it go! Nou en dat je vriend alwéér vergeten is het dopje op de tandpasta te doen, jij kan er niet wakker om liggen.

12. Je bent happy single
Je bent niet meer wanhopig opzoek naar een lover, jij wacht rustig af en ziet vanzelf wanneer er iemand op jouw pad komt.

13. Je neemt tijd om te eten
Elke avond ga jij aan tafel zitten om te genieten van jouw kookkunsten. De tijden van snel instant noodles naar binnen slurpen zijn voorbij.

 
Uit Pauline’s keuken  /  Foodsisters

En, heb jij het goed voor elkaar?

Bron, bron

Beeld: Thinkstockphotos

Must reads 👀