Lifestyle

Hot or not: Justin Bieber’s nieuwe single ‘What Do You Mean’

Ariana Grande, Ashley Benson, Kendall Jenner… Er is een leger van celebrities ingeschakeld om Justin Bieber's nieuwe single te promoten. Na dagen aftellen is de single eindelijk hier! "I'm back" schrijft de zanger bij de aankondiging van What Do You Mean. Hij heeft beloofd dat het weer om zijn muziek zal draaien, maar heeft Justin die belofte waargemaakt? Kijk en oordeel zelf: hot or not?

JAAA! De nieuwe single van Justin Bieber is eindelijk hier! We hebben weken moeten aftellen voor Justin's nieuwe single en nu kunnen we hem eindelijk luisteren. We waren reuze benieuwd, want het is alweer een tijdje geleden dat hij een nieuwe single heeft uitgebracht. De afgelopen jaren was de zanger vaker in het nieuws door zijn gedrag dan door zijn muziek en dat wil Justin veranderen. Hij heeft beloofd dat het vanaf nu weer om zijn muziek draait.

Heeft hij die belofte waargemaakt? Wat ons betreft wel! Wauw, dit is een hele andere sound dan we van Justin gewend zijn. And we like it. We je nu al vertellen dat we What Do You Mean de komende weken grijs gaan draaien op de redactie. Maar wat vind jij van Justin's nieuwe single? Kijk en oordeel zelf:

Watch on YouTube

Wat vind jij van What Do You Mean: hot or not?

Must reads 👀