News

Emma Roberts poseert in lingerie voor campagne zonder Photoshop

Je kan geen tijdschrift openslaan zonder knappe koppies en perfecte lichamen te zien. Elke cover en elke advertentie ziet er jaloersmakend mooi uit. Wat je niet altijd beseft is dat alles er zo perfect uitziet door Photoshop. Maar wat nou als de foto's niet worden bewerkt? Een Amerikaans modemerk heeft Emma Roberts gestrikt om te poseren in ondergoed voor hun nieuwe campagne en -je raadt het al- de foto's zijn niet bewerkt. 

Kun je nog het Amerikaanse modemerk nog herinneren dat een campagne zonder Photoshop is gestart? American Eagle heeft een jaar geleden besloten om voor haar lingerielijn Aerie geen gebruik te maken van Photoshop. Wat bleek? De onbewerkte foto's waren een gigantisch succes! Dit jaar gaan ze er vrolijk mee door en hebben ze niemand minder dan Emma Roberts gestrikt voor hun nieuwe campagne.

Als model is het al doodeng om te poseren in ondergoed en te weten dat al je imperfecties niet worden geretoucheerd, laat staan als je een celebrity bent. Als beroemdheid is de kans nog veel groter dat je imperfecties goed onder de loep worden genomen door de media. Emma besloot het toch aan te gaan. 

Emma laat zien dat het oké is om real te zijn in fotoshoots. De actrice was niet zenuwachtiger voor deze campagne waarbij er geen Photoshop wordt gebruikt: "Ik heb me eigenlijk nog nooit zo zelfverzekerd gevoeld tijdens een shoot, wat heel fijn is want je hebt geen vangnet. Toen ik de foto's zag had ik zoiets van – weet je wat? Dit is fantastisch. Dit ben ik met kleding waarin ik me goed voel", vertelt Emma tegen Refinery29. 

Emma hoopt dat de campagne jonge meiden laat zien dat ze geen Instagramfilters en fotobewerking-apps nodig hebben om de wereld te bewijzen dat ze mooi zijn. You go, Emma! 

Wat vind jij van Emma en de campagne zonder Photoshop? 

Bron, bron
Beeld: AERIE

Must reads 👀