News

Jongen dumpt vriendin in het vliegtuig en buurvrouw doet het volgende

Geen één break-up is makkelijk, daar gaan we niet over liegen. Maar er zijn wel dingen die de break-up nog erger kunnen maken. Gedumpt worden via een sms'je is wel een tikje pijnlijker dan als iemand het netjes uitmaakt door het face to face te zeggen op jouw slaapkamer. Maar een jongen uit Amerika gaat nóg een stapje verder dan een ugly break-up via sms of telefoon. Hij maakt het uit met zijn vriendin in het vliegtuig… en tja, dan moet je nog een paar uur heel dicht naast elkaar zitten. Zijn buurvrouw Kelly Keegs heeft ugliest break-up van de eeuw live op Twitter gezet. En de break-up heeft een verrassend einde…

Stel je voor: je zit in het vliegtuig, onderweg naar jouw bestemming. Je bent van plan om een filmpje te kijken of een boek te lezen om de tijd te doden, maar in plaats daarvan besluit je buurman het uit te maken met zijn vriendin die naast hem zit. Dan heb je geen film of boek meer nodig! Het overkwam Kelly Keegs. Ze besloot deze break-up live op Twitter te zetten en binnen no time ontving ze honderden reacties en retweets. Zo'n bizarre break-up heb je nog nooit gezien!

De break-up begint…

De frustratie neemt toe:

Het loopt uit de hand:

De meest logische reactie:

En ze gaan weer verder…

Het verhaal krijgt nog een sappige twist:

En de break-up krijgt ineens een bizarre wending…

Had jij verwacht dat de break-up zo zou eindigen? Vind je het grappig dat Kelly deze break-up op Twitter heeft gezet of vind je dat Kelly te ver gaat?

Bron