News

Gossip Girl(scene) week 34

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Demi Lovato's nieuwe huisdier, Miley Cyrus probeert weer een nieuwe stijl uit, Chace Crawford in een nieuwe serie, deze Victoria's Secret Angel is verloofd en binnenkort kunnen we allemaal lippen à la Kylie Jenner krijgen.

Het heeft even geduurd, maar in september kunnen we Chace Crawford -beter bekend als de hete Nate Archibald- eindelijk weer bewonderen op het televisiescherm! De hunk gaat in de nieuwe serie Blood And Oil spelen. De Amerikaanse televisiezender ABC heeft de promo deze week online gezet en wat ziet de serie er goed uit! Of nou ja, wat ziet Chace er goed uit ;-). De serie wordt dit najaar uitgezonden in Amerika, dus we kunnen het alleen online volgen, maar uiteraard hopen we dat Nederlandse zenders snel besluiten om het ook uit te zenden. Fingers crossed!

Nu Kylie Jenner 18 jaar is geworden en klaar is met school, gaat ze als een speer met haar carrière. Haar laatste project? Dat heeft iets met beauty te maken. De realityster speelt slim in op alle gossip over haar lippen, binnenkort lanceert ze namelijk de #KylieLipKit. Hiermee zouden we dus allemaal met behulp van make-up volle lippen à la Kylie kunnen krijgen. Wat er precies in de lip kit zit is nog niet bekend, maar daar zullen we ongetwijfeld snel meer over horen. To be continued…

Na het drama met Demi Lovato's hondje Buddy (hij overleed nadat hij was aangevallen door een wolf) heeft ze een nieuw huisdier in huis gehaald. Het nieuwe hondje luistert naar de naam Batman en aan Demi's hand te zien is hij nog heeeel klein. Zo schattig! We hopen dat de zangeres het verlies van Buddy een beetje beter kan verwerken met de komst van een nieuwe viervoeter.

New couple alert?! Tja, als het aan Luke Hemmings ligt wel. Hij heeft namelijk een grote crush op Selena Gomez. De 5SOS-zanger heeft in interviews toegegeven dat hij een oogje heeft op Selena. De andere bandleden pesten hem er weleens mee: "Hij stuurt haar fan mail! En hij heeft een gedicht voor haar geschreven, het heet 'Mijn lieve Selena'". Luke verdedigde zichzelf en zei: "Nee, ik ben niet zó geobsedeerd met haar. Maar ik vind haar wel hot". Grote kans dat Selena lucht krijgt van Luke's crush, dus er bestaat een kans dat we over een paar weken kunnen schrijven dat Selena en Luke een setje zijn… Hoe leuk zou dat zijn!

Miley Cyrus heeft al heel wat fases gehad in haar leven en ze probeert wéér een nieuwe stijl uit. Althans, wat muziek betreft. Tijdens een concert zong ze een nummer dat ze 'nog nooit aan iemand had laten horen'. Wat een geluk voor de fans die bij het concert waren! Het nummer heet 'Freak' en is totaal anders dan we ooit van Miley hebben gehoord. We weten niet of dit nummer op haar volgende album komt, maar we hopen het wel want dit klinkt goed! Wat vind jij van Miley's nieuwe nummer?

Wedding bells! Candice Swanepoel is verloofd met haar long-term-lover Hermann Nicoli. Hij is op zijn knieën gegaan en heeft een diamanten ring om haar vinger geschoven. "Blijer kun je haar niet maken", zegt een insider. De Victoria's Secret Angel kent haar verloofde sinds haar zeventiende. Ze heeft hem leren kennen in Parijs en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Awww, als dat geen true love is!

Until next week,

XOXO Girlscene

BronBronBronBron, Bron
Beeld: Instagram