News

OMG: Dit is de nieuwe haarkleur van Kendall Jenner

We weten dat Kim Kardashian en Kylie Jenner ervan houden om te experimenteren met hun haar, maar Kendall Jenner speelde het tot nu toe altijd op safe. Blijkbaar raakte ze toch geïnspireerd door haar zussen en maakte ook een afspraak bij de kapper. We herkennen Kendall bijna niet meer terug! We hadden nooit gedacht dat het topmodel dit zou doen…

Oké, het is 'maar' blond haar, maar Kendall verdient geld met modellenwerk en als model is het meestal not done om te experimenteren met je haar. Tenzij het voor een opdracht is natuurlijk. Gelukkig heeft Kendall de luxe dat ze altijd een team voor haar klaar heeft staan, als ze zou willen dan heeft ze morgen weer bruin haar. Bovendien weten we niet of ze haar lokken echt heeft geverfd of dat het om een pruik gaat. We zijn daarom ook heel benieuwd hoe lang Kendall blond blijft.

Kendall is niet de eerste van de familie die voor blonde lokken ging. Kim, Khloé en Kylie gingen haar al voor. Blijkbaar was het topmodel toch benieuwd hoe het haar zou staan. Eerlijk is eerlijk: we moeten er wel een beetje aan wennen. Maar Kendall is een beauty die werkelijk alles kan rocken!

Wat vind jij van Kendall's blonde lokken: hot or not? Vind je bruin haar of blond haar beter staan?

Beeld: instagram