Lifestyle

11 alledaagse dingen die altijd verkeerd hebt gedaan…. Tot nu!

Waarschijnlijk ben je op dit moment erg happy met de manier waarop je cupcakes eet of je koffer inpakt, maar na het lezen van dit artikel zal je beseffen dat je het al die tijd al fout gedaan hebt. Als je deze life hacks eenmaal geprobeerd hebt weet je niet hoe je het ooit zonder deed. Dit gaat je leven zoveel gemakkelijker maken!

1. Woorden doorkrassen
Iedereen maakt weleens een foutje op papier. Of je schrijft iets op waarvan je niet wilt dat iemand anders het leest. In plaats van je woord met harde strepen door te krassen kun je beter letters krassen over je woorden en zinnen. Zo wordt het pas echt onleesbaar.

2. Rietje vastmaken
Vind je het ook super irritant als je rietje steeds verplaatst wanneer je uit een blikje drinkt? Schuif dan het rietje door het lipje van je blikje, nu blijft hij perfect zitten!

3. Schoonmaakspullen opbergen
Vaak staan keukenkastjes vol met allerlei verschillende schoonmaakmiddelen en kun je de helft van de tijd nergens bij. Hang een stang op in je keukenkastje, hieraan kun je mooi al je flessen ophangen. Zo kun jij weer overal perfect bij.

4. Koffer inpakken
Natuurlijk nemen wij het liefst onze hele kledingkast mee in de koffer, helaas gaat dit niet. Om de ruimte in je koffer optimaal te benutten kun je het beste je kleding oprollen in plaats van opvouwen. Hierdoor spaar je een heleboel ruimte en kun je mooi die extra shirtjes, sandaaltjes en bikini meenemen.

5. Sleutels toevoegen
Veel te vaak hebben we onze nagels gebroken aan sleutels die moeilijk aan een sleutelbos te krijgen zijn. Vanaf nu gebruiken we een nietjesverwijderaar. Hiermee kun je eenvoudig het ringetje openhouden, zo easy kan het zijn.

6. Opwarmen in de magnetron
Wanneer je leftovers uit de diepvries opwarmt kun je het beste een cirkel in het midden van je bord vrij houden. Hierdoor warmt je eten sneller op en kun jij sneller genieten van je eten.

7. Meer in de magnetron
Heb je niet genoeg plek in de magnetron om meerdere dingen tegelijkertijd op te warmen, gebruik dan gewoon deze truc: zet een bordje of bakje op een beker. Hierdoor benut je alle ruimte van de magnetron.

8. Cupcakes eten
Alleen al bij de gedachte van een red velvet cupcake gaan we al watertanden. Voor de ultimate cupcake ervaring snijd je de cupcake doormidden en plak je de twee helften op elkaar. Hierdoor krijg je overal frosting zodat je optimaal kunt genieten van je cupcake!

9. Vers houden van cake en koekjes
Om je vers gebakken goodies niet hard te laten worden leg je een boterham op je cake of koekjes. Hierdoor blijven ze vers en zacht zodat je lang van je bakkunsten kunt genieten.

10. Chipszak dichtvouwen
Niets is zo vervelend dan de hele  dag cravings hebben naar chips en thuis tot de conclusie komen dat de zak niet goed dicht heeft gezeten en je chips oud is geworden. Door het toevoegen van deze techniek zal dit je niet meer overkomen.

11. IJs opbergen
Bewaar voortaan je ijs in een afsluitbaar zakje. Hierdoor blijf het ijs zacht en niet hard zodat je niet meteen kunt aanvallen!

Welke tip ga jij uitproberen?

Bron, bron

Must reads 👀