News

Amanda Bynes deelt foto en ziet er nu geweldig uit

Een tijd lang ging het niet goed met Amanda Bynes. Ze onderging een drastische metamorfose, schold andere sterren uit via Twitter, werd meerdere keren gearresteerd en belandde een aantal keer in een afkickkliniek. Het was duidelijk dat het écht niet in orde was met de actrice. Inmiddels gaat het een stuk beter met Amanda en ze is zelfs weer actief op social media. Miss Bynes deelde een foto en wat ziet ze er gewéldig uit! 

Amanda heeft een heftige tijd achter de rug. De actrice was twee jaar geleden constant in het nieuws doordat ze steeds weer iets schokkends deed. Het begon met het drastisch veranderen van haar uiterlijk, daarna zei ze over sterren als Rihanna en Jay Z dat ze lelijk waren op Twitter en vervolgens werd ze een aantal keer opgepakt wegens drugsbezit en brandstichting. In 2014 werd ze opgenomen in een kliniek en sinds de behandeling gaat het stukken beter met Amanda!

Amanda is sinds deze week zelfs weer terug op social media. Ze tweette een foto waarop ze te zien is met mode-ontwerper Michael Costello tijdens het SOAR gala in Los Angeles. Het is de eerste keer sinds maanden dat ze weer iets deelt. Je kunt duidelijk zien dat het goed met haar gaat, ze straalt! En het gaat ook goed, want sinds de opname in de kliniek heeft Amanda het nieuws niet meer op een negatieve manier gehaald. 

We zijn blij dat Amanda weer back on track is!

Ben jij blij dat het weer goed met Amanda gaat? Denk je dat ze weer snel de fout in zal gaan of denk je dat het nu echt beter met haar gaat?

Bron
Beeld: twitter