News

Deze nieuwe emoji’s ga jij sowieso gebruiken volgend jaar

Emoji hier, emoji daar. In het dagelijkse WhatsApp leven ontkom je er niet aan. Emoji's zijn overal. Sterker nog, vaak domineren deze smiley-achtige plaatjes het gesprek. Sommige mensen communiceren namelijk compleet in emoji-taal. En goed nieuws voor de fervente emoji gebruiker, want in 2016 kun jij de volgende gaan gebruiken!

Hiep, hiep, hoera voor de nieuwe emoji's! Er zijn nieuwe varianten in de maak en als we de makers moeten geloven is het een lastige opgave. Emoji's maken is een soort exclusieve aangelegenheid. Het slechte nieuws is namelijk dat er 38 emoji's gemaakt zijn en er maar 37 mogen blijven… Nu is het dus tijd om het kaf van het koren te scheiden omdat alleen de leukste op onze telefoons mogen pronken. Hoe zielig?! 

Hoewel we stiekem op de Girlscene redactie een grove emoji als de middelvinger missen moeten we toegeven dat sommige van deze 38 emoji's een beetje gek zijn. Want wanneer zou je een clown gebruiken? Alhoewel, mensen vinden daar vast een leuke oplossing voor… Verder zijn er nog te gekke emoji's als de facepalm, avocado en een talk to the hand-achtig plaatje. Kijk, die komen nog eens goed van pas. 😉 En oké, we moeten toegeven dat de selfie emoji misschien nog de beste is van allemaal. 

Hoe kun je ooit één van deze emoji's elimineren? Dit is een selectie van emoji's die je mogelijk in 2016 gaat versturen:
Check hier alle emoji's.

Welke emoji's MOETEN volgens jou komen? Welke kunnen ze beter niet uitbrengen?

Must reads 👀