Lifestyle

Nieuwe stagiaire: Maudy!

Hi lieve Girlscene meiden! Vanaf vandaag is er een extra plek bezet op de Girlscene redactie! Mijn billetjes gaan deze plek de aankomende maanden warm houden. Maar voordat we het over nog meer lichaamsdelen gaan hebben zal ik mij even voorstellen: Ik ben Maudy Vink, een 20-jarige Netflix junkie die een relatie heeft met haar lippenstift en absoluut geen fan is van sushi. 

Voor dit aankomende half jaar woon ik (voor het eerst, ieeh!) op mezelf in Amsterdam West. Afgelopen nacht heb ik mijn eerste nacht doorgebracht in mijn nieuwe appartementje en ik moet bekennen, ik heb meer van het plafond gezien dan ik zou willen (zenuwen..!). Mijn ouders en broertje wonen nog in­ Groesbeek (Shout-out naar alle Groesbekers!) een dorpje dat haast niemand kent totdat je de Nijmeegse Vierdaagse noemt.

De afgelopen twee jaar heb ik mogen genieten van alle wonderen die het openbaar vervoer te bieden heeft. Ik studeer namelijk Communicatie & Multimedia Design aan de Avans en hiervoor mocht ik elke dag anderhalf uur op en neer reizen. De opleiding is perfect voor mij omdat het ontzettend gevarieerd is. Voor iemand die een echte twijfelkont is, (ik) is dat reuze handig. Zo heb ik onder andere een ruimtelijk object ontworpen voor een kunstfestival, een spel gemaakt voor personeel in het ziekenhuis en een applicatie gebouwd. Deze opleiding is zeker een aanrader! En wie weet loop jij dan straks wel stage bij Girlscene!


Om jullie als lieve lezeressen het gevoel te geven dat jullie mij een beetje beter kennen daar aan de andere kant van het beeldscherm, heb ik nog wat fun facts voor jullie, allemaal over moi! Ik…

– …Heb een voorliefde voor het gebruiken van uitroeptekens!
– …Drink geen koffie
– …Ben als de dood voor slangen
– …Slaap in elk rijdend voertuig
– …Moet altijd voordat ik ga slapen 9Gag checken
– …Lach het hardst om mijn eigen grappen
– …Laat minimaal elke dag wel iets kapot vallen
– …Moet altijd mijn ringen af als ik aan het typen ben
– …Kan alleen koken uit een pakje
– …Weet niet wanneer ik mijn mond moet houden
– …Heb een favoriet lettertype: Basic Title

Liefs,
Maudy