News

Gossip Girl(scene) week 33

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Ariana Grande heeft officieel een nieuwe liefde (en ja, het is een bekende), Miley Cyrus haalt hard uit naar Taylor Swift, Kristen Stewart over haar seksualiteit, Demi Lovato wordt nog steeds verrast door Wilmer Valderrama en Kim Kardashian shockeert iedereen wéér met een naaktfoto.

Weet je nog het beruchte donutschandaal van Ariana Grande? We kunnen ons bijna niet voorstellen dat iemand het is vergeten ;-). Mocht je even een opfrisser willen, lees dan dit artikel. Anyways, de jongen -Ricky Alvarez- met wie Ariana was en die ook aan de donut likte is officieel de nieuwe vriend van de zangeres! De twee hebben een relatie, maar proberen zoveel mogelijk uit de schijnwerpers te blijven. Ariana en Ricky zouden al langer vrienden zijn, maar nu is de vonk echt overgeslagen. "Ariana is dolgelukkig", aldus een bron. Goed dat het stel uit de schijnwerpers blijft, want er kunnen gekke dingen gebeuren met die twee…

Kim Kardashian is helemaal klaar met de geruchten dat ze niet echt zwanger zou zijn. Ondanks haar babybump zijn er nog steeds mensen die denken dat ze haar zwangerschap faket. Boze tongen beweerden eerst dat ze te slank zou zijn om in verwachting te zijn, nu zeggen ze dat ze te dik is om echt zwanger te kunnen zijn. Kim wilde de roddels voor eens en voor altijd uit de wereld helpen en deed dat op haar eigen manier. De realityster besloot een naaktfoto te plaatsen om te bewijzen dat ze écht een baby in haar buik heeft. Ehhh oké Kim, we geloofden je wel…

Taylor Swift heeft sinds deze week een nieuwe vijand erbij. Miley Cyrus heeft flink uitgehaald naar de zangeres in een interview met Marie Claire. Miley vindt het niet eerlijk dat Taylor een good girl imago heeft en zij wordt afgeschilderd als ordinair. Miss Cyrus heeft het vooral over 'Bad Blood'. "Ik snap dat hele gewelddadige wraak-verhaal niet", zegt ze over de Bad Blood video. "Dat moet dan een goed voorbeeld zijn. Ik ben een slecht rolmodel, omdat ik rondren met blote borsten? Ik weet niet hoe het kan dat tieten erger zijn dan wapens". Ben jij #TeamMiley of #TeamTaylor?

We weten allemaal dat Kristen Stewart heel lang een relatie had met Robert Pattinson, maar inmiddels is ze gelukkig met haar assistente, Alicia Cargile. Sommige mensen vinden het gek dat ze 'ineens' een relatie heeft met een vrouw, ook omdat ze het nooit heeft bevestigd. In een interview met Nylon Magazine legt de actrice uit dat ze het niet nodig vindt om een stempel te drukken op haar seksuele voorkeur. "Ik heb niet het gevoel dat het zou kloppen als ik zei: "Ik kom uit de kast!"". Kristen vindt het gek dat er verwacht wordt dat je er iets over zegt. "Google me maar, ik verberg het niet. Ik denk dat in drie of vier jaar er heel veel mensen zullen zijn die het niet langer nodig vinden om uit te vinden of je homoseksueel of heteroseksueel bent. Dan is het gewoon: doe je ding." Amen, Kristen!

#Relationshipgoals! Demi Lovato maakt er geen geheim van dat ze smoorverliefd is op haar vriend Wilmer Valderrama, haar hele Instagram-feed staat inmiddels vol met foto's van haar liefje. Het stel heeft al een hele tijd een relatie, maar Demi is nog steeds verrast door hoe goed ze elkaar kennen. De zangeres deelde de bovenstaande conversatie op Instagram. Wat blijkt? Demi en Wilmer zijn zo'n koppel dat elkaars gedachten kan lezen. Awwww!

Until next week,

XOXO Girlscene

BronBronBronBron, Bron
Beeld: Instagram

Must reads 👀