Lifestyle

Girlscene’s Playlist: Best of Summer

De zomer is alweer bijna ten einde, des te meer reden om nog flink te genieten bij de laatste zonnestralen! Bij mooi weer horen twee dingen: een ijskoud drankje en zomerse muziek om helemaal in de stemming te komen. We hoeven er niet lang over na te denken als er naar ons favoriete drankje wordt gevraagd, Starbucks natuurlijk! En laat Starbucks net met een briljant idee zijn gekomen: ready-to-drink Frappuccino drankjes die je gewoon in de supermarkt kunt kopen en dus op elk moment van de dag kunt drinken. Girlscene heeft een playlist per smaak gemaakt die door jullie zelf is samengesteld. Zie je het al voor je: je favoriete ready-to-drink Starbucks Frappuccino drankje in je hand met de perfecte muziek op de achtergrond.. Als dat niet genieten is!

Hands up als je van Starbucks houdt! Hoe vaak je ook een Frappuccino of een Caramel Iced Macchiato drinkt, het blijft altijd een traktatie. Helaas is er niet altijd een Starbucks filiaal in de buurt als je weer eens een craving hebt. Maar daar heeft Starbucks iets op bedacht! De nieuwe ready-to-drink Starbucks Frappuccino drankjes zijn als de Frappuccino's die je gewend bent van de koffietent, maar dan in een flesje. En bovendien verkrijgbaar in de supermarkt! Voortaan kun je altijd en overal genieten van een gekoeld Frappuccino drankje. Wij zien een nieuwe verslaving aankomen…

Op Instagram vroegen we jullie om liedjes die passen bij de verschillende smaken van de ready-to-drink Starbucks Frappuccino drankjes. Want een drankje smaakt tenslotte beter met de juiste muziek! Jullie hebben massaal nummers ingestuurd en daarvan hebben wij drie verschillende playlists opgesteld. Enjoy!


Playlist 1: Cookies & Cream


Playlist 2: Coffee


Playlist 3: Vanilla

De ready-to-drink Starbucks Frappuccino drankjes zijn te vinden in het dagverse zuivelschap van supermarkten in Nederland.

Welke Frappuccino smaak en playlist is jouw favoriet?

*Dit is een gesponsord artikel

Must reads 👀