News

SPOILER: Pretty Little Liars onthult eindelijk wie A is

Na jaren van bizarre cliffhangers, spannende scènes en veel emoties krijgen we eindelijk antwoorden van de serie Pretty Little Liars. Zowel de Liars Aria, Hanna, Spencer en Emily als de rest van de PLL cast wist de spanning iedere keer hoog te houden, maar nu weten we eindelijk – maar dan ook echt EIN-DE-LIJK – wie in hemelsnaam A is.

 

*** SPOILER ALERT. Als je naar beneden scrollt kom je erachter wie A is. Wil je dit nog niet weten? LEES DAN NIET VERDER ***

 


Ben je er klaar voor? Dit is misschien wel de cliffhanger der cliffhangers als je de laatste PLL aflevering nog niet hebt gezien. Tijd voor een recap. Dit is er gebeurd…

Na vijf dramatische seizoenen zijn we eindelijk in seizoen 6 beland. De grote vraag is: komen we er nu eindelijk achter wie A is? In seizoen 2 zagen we dat Mona A was, maar al snel bleek dat zij niet de enige was die de meiden lastig viel… In het huidige seizoen zagen we hoe de Liars uit het creepy poppenhuis wisten te ontsnappen en dat ze alvast één clue hebben. De naam van A is Charles DiLaurentis. Maar who the F is Charles? Get reAdy.

Charles DiLaurentis is CeCe. 

WAT?! OMG. Zodra Charles a.k.a. CeCe zich omdraait staan we oog in oog met A. Wat blijkt? Charles is een transgender die als jongen geboren werd. Charles werd naar een gekkenhuis gestuurd omdat ze niet geaccepteerd werd. Maar nog belangrijker: dit betekent dat CeCe tweeling is met Jason en dus Ali's zus is. Wij hebben hier geen woorden voor. Eén ding is zeker: deze aflevering moet je kijken. 

Wil je de belangrijkste scène ever alvast zien? Check dan onderstaande video:

 

 

Wie was volgens jou A? Wat vond je van de aflevering?

Bron en bron
Beeld: Instagram