News

Gaat dit Kylie Jenner nieuws nu écht te ver?

Hoera, Kylie Jenner heeft gisteren 18 kaarsjes uitgeblazen! De realityster heeft haar verjaardag goed gevierd met een groot feest én een nieuwe haarkleur. Bij een verjaardag horen cadeautjes en hoewel we weten dat het er bij celebs iets anders aan toegaat dan bij ons, gaat het bij Kylie wel heel ver. De realityster kreeg geen simpele boekenbon voor haar verjaardag, maar ontving maar liefst twee cadeaus die beiden meer waard zijn dan een huis…

Kun jij geloven dat Kylie Jenner gisteren slechts 18 jaar is geworden? Je zou niet zeggen dat de jongste Jenner telg nu pas volwassen is. We weten dat verjaardagen van celebs iéts anders gevierd worden dan die van ons, maar de verjaardag van Kylie gaat naar een whole other level. Vooral wat cadeaus betreft. Natuurlijk moet een achttiende verjaardag goed gevierd worden -het is tenslotte een mijlpaal- maar dit gaat echt ver.

Het eerste cadeau dat Kylie voor haar verjaardag kreeg is een exclusieve Birkin bag. De realityster was nog niet eens echt jarig of ze mocht dit cadeautje al openmaken. Deze designertas is peperduur, de prijzen gaan van $10.000 tot $150.000. Maar gezien de nieuwe arm candy van Kylie erg exclusief is gokken we dat de prijs van haar cadeau meer richting het tweede getal gaat. 

Het tweede bizarre cadeau kreeg Kylie van vriendlief Tyga. Het is duidelijk dat hij haar flink wilde verwennen, want hij schonk haar een auto! En wat voor één. Het zusje van Kim Kardashian werd verrast met een Ferrari. De auto stond met een grote strik op de motorkap geparkeerd voor de club waar Kylie haar feestje vierde. Prijs van Kylie's nieuwe auto? Een slordige $320.000.

En in case you missed it: de realityster heeft speciaal voor de gelegenheid een andere haarkleur genomen! 

Dat is nog niet alles… Kylie heeft veel ophef veroorzaakt door een sexy fotoshoot die ze heeft gedaan. Op haar verjaardag deelde ze de kiekjes waar ze heel pikant op staat. Iets té pikant voor een meisje van achttien (waarschijnlijk zeventien toen ze de shoot deed) vinden veel mensen…

UPDATE: de geruchten gaan dat Kylie haar nieuwe Ferrari al in de prak heeft gereden… 

Wat vind jij van Kylie's cadeaus? Hoe vind je haar nieuwe haarkleur? En gaat de sexy fotoshoot te ver voor een meisje van haar leeftijd?

Bron, bron
Beeld: instagram

Must reads 👀