News

Gossip Girl(scene) week 32

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: deze celeb heeft de Kylie Jenner treatment gekregen, Demi Lovato bezorgt hilarische zingende telegrammen, dit model is nu ook een succesvolle YouTube-ster, Jennifer Aniston en Justin Theroux zijn getrouwd en Zayn Malik dumpte verloofde Perrie Edwards via een sms'je. 

Blijkbaar zijn ook celebs geïnspireerd door Kylie Jenner. Het handelsmerk van de realityster is ongetwijfeld haar volle lippen, ook al weet iedereen dat Kylie die te danken heeft aan de plastisch chirurg. "Dat wil ik ook", moet Snooki hebben gedacht, want ook zij heeft een afspraak bij een kliniek gemaakt om haar lippen voller te laten maken. Snooki maakt er geen geheim van dat ze een behandeling heeft gehad en zet met trots een foto van het resultaat op Instagram. Who does it better: Kylie of Snooki? Wij stemmen voor Kylie. Sorry Snooki!

Watch on YouTube

Ook al is Demi Lovato nog enorm verdrietig over de dood van haar hondje Buddy, ze laat zich er niet door stoppen. Deze week was ze te gast bij The Late Late Show van James Corden. Samen met de talkshowhost ging ze de hort op om zingende telegrammen te bezorgen. Wat worden we vrolijk van dit hilarische filmpje! We zijn blij dat Demi alsnog plezier heeft, ondanks haar verlies. In other Demi news: in een interview met de Amerikaanse Cosmopolitan onhult ze dat er "zeker weten een samenwerking met Iggy Azalea" op haar album komt. Yay!

Watch on YouTube

Watch on YouTube

Watch on YouTube

In case you missed it: Karlie Kloss is nu ook een YouTube-ster! Het model heeft haar YouTube-kanaal eind juli gelanceerd en haar online carrière gaat als een speer. De beste vriendin van Taylor Swift heeft in een paar weken tijd al ruim 150.000 abonnees, dat is niet slecht! Wat vind jij van Karlie als een YouTube-ster: doet ze het goed of moet ze het bij modellenwerk houden?

Oh oh, die Zayn… Deze week werd bekend dat Zayn Malik en Perrie Edwards niet langer verloofd zijn. Alsof dat nog niet erg genoeg is, gaan de geruchten nu dat Zayn de verloving zou hebben beëindigd met een sms'je! "Het is ongelooflijk. Hij is een onvolwassen jongen die geen oog heeft voor de gevoelens van een ander", vertelt een ingewijde aan The Sun. "Perrie is zo'n lief meisje en ze stond altijd voor hem klaar, toen het goed met hem ging, maar ook toen hij in de put zat. Maar hij verbrak hun relatie met één simpel berichtje." Perrie is -heel begrijpelijk- helemaal kapot van de breuk en begrijpt niks van zijn gedrag. Volgens de ingewijde heeft de zanger sinds het sms'je helemaal geen contact meer gehad met Perrie. Ouch… ergens hebben we hoop dat er niks waar is van deze geruchten!

Eindelijk! Jennifer Aniston en Justin Theroux hebben elkaar het ja-woord gegeven. De twee zijn al jaren verloofd, maar van een huwelijk kwam het steeds niet. Tot nu! Ondanks alle geruchten dat de relatie in zwaar weer zou zitten, zijn de twee in het huwelijksbootje gestapt. Jen heeft de gasten -waaronder BFF Courteney Cox, Lisa Kudrow, Ellen DeGeneres en Emily Blunt- naar hun huis gelokt met de smoes dat ze de verjaardag van Justin gingen vieren. Niet dus! Om ongeveer 16.30 uur vond de ceremonie binnenshuis plaats. Het feest ging nog tot in de late uurtjes door. Op dit moment schijnen de newlyweds op huwelijksreis te zijn in Bora Bora.

Until next week,

XOXO Girlscene

BronBronBronBron, Bron
Beeld: Instagram