News

Zulke lelijke nagels heb je nog nooit gezien

Op de Girlscene redactie willen we niet graag negatief doen – we houden van een positieve vibe – maar wat we met deze nieuwe nepnagel 'trend' aan moeten weten we niet. Als je al niet zo enthousiast was over duck nails (Google even als je niet weet wat het is) dan vind je deze trend al helemaal afschuwelijk. Zulke lelijke nagels hebben wij in ieder geval nog nooit gezien.

Soms denk je dat je alle niet zo mooie trends al hebt gehad, maar steeds wordt de mensheid verrast met iets nieuws. Na duck nails rukt er namelijk een nieuwe trend op die zich als een razend vuurtje bij nagelsalons verspreid. Maak kennis met bubble nails aka bolle nepnagels. Ja, dat is nu een ding en people are loving it. 

De naam voor deze bijzondere nepnagels is officieel hump nails en het bestaat schijnbaar al sinds 2009. Toen sloeg dit fenomeen nog niet echt aan, maar anno 2015 is dat anders. Zoek deze hashtag op Instagram en je hele feed wordt ermee gevuld. De techniek achter deze look is om acryl op te bouwen en als klant kun je zelf bepalen hoe dik en curvy je het wil hebben. Het is eh… erg bijzonder te noemen. Kijk maar mee.




Wat vind je van deze nagels?

Beeld: Instagram

Must reads 👀