News

Dit nieuws over Zayn Malik had je niet aan zien komen

Zayn Malik's leven ziet er op dit moment totaal anders uit dan een jaar geleden. De zanger is uit One Direction gestapt en is bezig met een solocarrière, hij heeft net een platencontract getekend. Wie had dat een jaar geleden gedacht? Maar hij heeft nog een grote beslissing gemaakt. Eentje waar veel fans niet blij mee zijn… Wow, dit hadden we niet zien aankomen. 

We vallen maar meteen met de deur in huis: Zayn heeft zijn huwelijk met Perrie Edwards afgeblazen. Zayn en Perrie leken het perfecte stel te zijn. Ze zijn, jong, knap en succesvol. Helaas blijkt het sprookje niet goed te eindigen. Zayn en Perrie gaan niet meer trouwen en gaan voortaan als vrijgezel door het leven. 


🙁

Degene die een punt achter de relatie heeft gezet is Zayn. De zanger lijkt zijn leven totaal over een andere boeg te gooien na zijn beslissing om uit One Direction te stappen. Zayn zou zijn liefje twee weken geleden hebben verteld dat het over en uit is tussen hen. Ouchhh! Een insider vertelt dat Perrie helemaal kapot is van de breuk. 

Zayn en Perrie hebben het nieuws zelf nog niet bevestigd, volgens een bron willen ze het pas bekend maken nadat Perrie klaar is met toeren met haar meidengroep Little Mix. "Op de foto's zien we een gelukkige Perrie, maar ze is ontzettend woest", vertelt de bron aan People. Het nieuws wordt helaas nogmaals bevestigd door een Instagram-foto van Perrie waarop ze haar verlovingsring niet draagt. 

 

Een foto die door jesymix14 is geplaatst op

Om het nog even erger te maken: exact twee jaar geleden ging Zayn op zijn knieën voor Perrie. Die goede oude tijden… 

Had jij verwacht dat Zayn en Perrie uit elkaar zouden gaan? Vind je het erg dat ze niet langer een stel zijn? 

Bron, bron